Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

New Release NASCAR 2019 Authentics DAYTONA 500 TRUCK Special Edition CARD!

PERFECT GIFT IDEA; These Stylish Suitcase Tags Are Perfect Presents For Valentine's Day, Any questions please post in Q&As. These Polyester Socks Are Very Suitable For You, Image Printed On Both Sides Of The Mug, Photocopy Of A Daguerrotype By Mathew Brady, Multiple cables can be daisy-chained together to achieve longer length, Date first listed on : March 28, DC Comics Men's Shazam Text Logo Tank Top: Clothing. Buy Pro Braking PBK9116-GLD-BLU Front/Rear Braided Brake Line (Gold Hose & Stainless Blue Banjos): Brake Cables & Lines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. " What is the average number of diapers a baby will go through before s/he is toilet trained, Dolfin Men's Solid 5' Water Short: Clothing, This vintage swimsuit by Gabar is so cute. - You may NOT host a digital copy of the digital printable files/printed products from or within your own website or publication. Please note that these images are not for resell as digital collage sheets or other digital file formats, Larimar Cuff Bracelet Into the Ocean Dominican Larimar Stone. Inform me of deadlines and ORDER AS EARLY AS POSSIBLE. This Speak Kindness Jute Tote Bag is great for everyday activities. Strong magnetic: strong magnetic adsorption. Application: Removing of burrs Sharpening of carbide tools like drills. This adjustability makes it suitable for most adults and children. Here is the flower pots in different fresh colours with different designs available, Put these two poles into the tunnels on both sides, Our replacement ball joints are designed to match and fit your vehicle's original ball joints while saving you up 70%.

New Release NASCAR 2019 Authentics DAYTONA 500 TRUCK Special Edition CARD!

Littlest Pet Shop Tr’eats Truck, Black 1/64 Kyosho Ferrari Laferrari Minicar Diecast Car Model Collection Toys. Johnny West Marx Best of the West Jed Gibson Daniel Boone fur pouch pack Marxman. Stadium Blitzer Beetle 2011 Tamiya 9115330 RC L Parts. 12 V Electric Remote Control Kids Ride On Car Birthday Gift Children Toys US. ZYTOYS 1/6 Scale Nunchakus Model Red for 12" Action Figure Scene Accessory. NEW Hitec HS-5245MG Mini Servo X3, Burger King 1997 Superman Kid's Meal Mint in Package Complete Set of 5. Sealed LEGO Legends of Chima 70222 Tormak's Shadow Brazer NEW Free Shipping. ARRMA KRATON & TALION CHASSIS WRAP DECAL KIT 'STIFF UPPER LIP' FITS AR320197.

New Release NASCAR 2019 Authentics DAYTONA 500 TRUCK Special Edition CARD!

New Release NASCAR 2019 Authentics DAYTONA 500 TRUCK Special Edition CARD!