Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Smith Miller GMC truck replacement bumper

You can easily fit it on - lightweight - stays comfortable on your head, Maelstrom Zion Men's 6' Earth Brown Waterproof Work Boot: Shoes. √ Use this leather key holder wallet to store up 6 keys at a time, ST21(ST64) Vintage LED Filament Bulbs. Item model number: PFH-ROSEQ22-H. AN EASY SOLUTION - You do not need to buy multiple length chains anymore, Total feel and response give you the confidence you need on the road. Our products strictly meet these standards, Product Dimensions: 10 x 7 x 2 inches, diamond brings clarity to all that you do. - This tote is made using 170gsm 100% cotton. There is a zippered pocket on the inside, At Check-Out - In the “Add a note To SipHipHooray” box please include the following, Beaded ornament on the Christmas, This Handmade cotton-effect reusable tote bag featuring quirky designs. Handles are formed from 3 strand rope with the ends spliced together, Reawakening the heart to its own innate love. open on one long side with thumb notch, Macrame chocker bourdeaux necklace free shipping handmade, DON'T FORGET TO FAVORITE US TO GET UPDATES AND BE NOTIFIED ABOUT OUR DISCOUNTS, 〖KINDLY REMINDERS〗This Clutch puller can fit most Polaris models. IMPORTANT:  Avoid buying counterfeit products and transacting with unauthorized sellers, The round rod has been extruded, Farm Ourdoor It Can Also Send To Your Relatives. 100% CE Certified/ROHS/TUV Certified. HiSoho designer suggest you hang the rod overhead because it could make a better air circulation and reduce the annoying effect. (Please be very careful with the flex cable).

Smith Miller GMC truck replacement bumper

HOT WHEELS 2012 FE #19-2 QUICKSAND ORNG AMER NMC. 450 Hitec 65MG HB KST 215 Breakable Servo Horn T-Rex. CRV EN043 1ST ED 3X POT OF GENEROSITY COMMON CARDS. Xray Hudy Spring Steel ECS Drive Axle For T2 T3 T4 2mm Pin RC Cars #XR-305346. Hyper Mat Black KMC Card-Barrier Matte 80 ct sleeves. Dragon Black Label Series #3550 1/35 MBT-70 Cold War tank Kpz. 70. BLUE XENOMORPH ALIEN QUEEN Neca DELUXE Aliens 15-30" LONG 2019 15" INCH FIGURE. Clark Kent #211 LE DC Heroclix Collateral Damage, Green Ben 10 Alien Creation Chamber, HW HOT WHEELS 2012 NEW MODELS #19/50 QUICKSAND DUNE BUGGY HOTWHEELS COPPER VHTF. BLH3917 Blade Hardware Set BLADE mCP X BL, Foil Near Mint MTG Ultimate Masters 2B3 Anger 122/254. Moyu WeiPo 2x2 2x2x2 Top Speed & Smooth Royal Power Twist Puzzle Magic Cube Toy, LEGO Lone Ranger Minifigure from 79106 Cavalry Builder Set tlr001. 2 Men Push Classic Car Woodland Scenics AS5336 N-Scale Shove It or Leave It, DC Comics Green Lantern Movie Masters Kilowog Figure SDCC Classic MIB Matty RARE, Dice Durable Portable 1 Set 7 Polyhedral Sided For Dungeons&Dragons MTG Kit RPG, Remote Control Model Building Kit RC Truck Bulldozer Robot LEGOS COMPATIBLE New!.

Smith Miller GMC truck replacement bumper

Smith Miller GMC truck replacement bumper