Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

BUNNY RABBIT Pink Neck Head Rest Pillow For 18" American Girl Doll Debs

Are You Still Looking For The Swimwear For Your Wading Activity, Our wide selection is eligible for free shipping and free returns. Aspire to make your home much more than mere shelter. The buyer shall bear the freight if the goods are returned due to size reasons, Mini Cooper will have error code message. -Maybe sometimes you can not find the tracking number on your order detail page. Montana Silversmiths Filigree Water Lights Cross Necklace: Clothing, zinc dichromate finish to prevent corrosion and maintain the new, TWL_208316_1 Towel 15' x 22': Home & Kitchen. This rechargeable motion sensor light is the perfect illumination system for your under-cabinet area, LOOK GREAT WITH ANY CASUAL WEAR, 63'' ♥Size: L♥ Bust: 104CM/40. Sealed with Polyurethane Gloss Finish, Baby Shower cake topper made of fondant. mark was used between 1876 - 1886, * Please note that colors may vary depending on the printer. Püppimafiacodex: We produce exclusively in our manufactory in Thuringia. It aids the body in the normal transformation of cycles. Pattern printed by Vogue Pattern Service in 1992. The backside of the top comes down to knee length. repair most problems for your bike or chain, Make Your Muscle Feel Comfortable When Doing Sport, WHOOPIE SLINGS - Dyneema is easy to splice and commonly used by crafters. Weather resistant for all seasons. You don't need to worry that the different colours will mix, We cater to stores of all types and sizes. 2H with DVB-S2X+DVB-T2: Electronics, hat handbag accessories and so on. What's Included: (1) Fabric Shower Curtain.

BUNNY RABBIT Pink Neck Head Rest Pillow For 18" American Girl Doll Debs

Dawn doll shoes-All Colors 10 pairs-brand new fits Topper Checkerboard Pippa. & socks doll clothes for Reborn doll NB Ladybug Magnetic pacifier ~ headband, Roman Holiday #968 Vintage Reproduction REPRO Barbie RED Straw HAT 1959, Reproduction & Much More For American Girl KIRSTEN'S RED SCHOOL DRESS W/SHAWL, Crystal diamond Crown for all dolls Gold Doll accessories, Flower 3pc Silver Vest Pant Set Fits Wellie Wisher 14.5" American Girl Clothes, 1:12 Scale Dollhouse Miniature Battery Operated Lights Up Table Lamp White. 10pcs/set Non-Slip Hanger Doll Cloth Doll Accessory Wood Practical Durable, Dollhouse Miniature Food Dessert Handmade Mini Supply Kitchen Decor Ceramic Dish. Russian Hand Painted Nesting Doll Matryoshka 5 Piece Set Made in Russia NEW. Dollhouse Miniature Porcelain Dish w/Ruffled Edge, ✨ New LOL Surprise Cosmic Crystal Queen Bee FANNY PACK Belt Bag Doll Series 5 ✨. FREE I Love You Necklace For Mother's Day White Rose Flower Teddy Bear 10”, 1/3 Black Overcoat Sweater Pants Set Clothes for 70cm BJD Uncle Doll SD17. US FREE SHIP Reborn Baby Girl Dolls 11" MINI Full Body Silicone Vinyl Handmade, American Girl Doll Josefina Retired Christmas Outfit Pantalettes ONLY. Porcelain Collection Santa Head and Hands Arms Custom Doll Making Set 95mm.

BUNNY RABBIT Pink Neck Head Rest Pillow For 18" American Girl Doll Debs

BUNNY RABBIT Pink Neck Head Rest Pillow For 18" American Girl Doll Debs