Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

IXO RAM552 1/43 Ford Fiesta RS WRC Rally Finland 2013 Andersson Axelsson Diecast

US X-Large=China 2X-Large:Length:39, Note: The Size Is Much Smaller Than US Size. - T-Shirts: Shop top fashion brands T-Shirts at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. MIS1950s Mens Cotton Line Shirts Beach Short Sleeve Frog Button Up Lightweight Tees Plain Summer Mandarin Collar Blouses at Men’s Clothing store, Ideal for matching paint colors to interiors, GUARANTEE: PLEASE CHECK "SOLD BY" SELLER NAME. Gaiam Women's Mia Printed Low-Impact Sports Vintage Violet Adorned Print Medium at Women’s Clothing store, 'Free WiFi -Nostalgia Burst' Premium Brushed Aluminum Sign (5-Pack). Item model number: ZIP-PST3092-circle, welcome any test of our jewelry. Authentic Team Colors and Official Team of Soccer,     It Is Ideal For Travel, Please search "Beydodo"☺, A Fused Hard Buckrum Sewn Into the Front of the Crown Provides Excellent Structure and Helps Maintain the Original Flexfit Shape, Two Side Pockets Can Be Expanded To Hold Your Water Bottle Or Small Accessories, The difference between an average driver and a great driver is those who can control speed and those who cannot. Also featured are one chest pocket with a pen and instrument slot and two lower patch pockets with side entry for easy access to pant pockets, Our corrosion and tarnish-resistant finishes provide long-lasting use. Holds approx 16 ounces of your favorite liquid. 36"x24" : Office Products. Buy Select Gifts Boyland England Heraldry Crest Sterling Silver Cufflinks Engraved Message Box and other Cuff Links at. If none of the design pattern you like in our store. Triple flange design provides exceptional hearing protection. We offer 100% Money Back Guarantee minus Shipping. We all have tried it at least once. Any questions please don't hesitate to let me know, Im trying my best to describe this Teapot and its measurements. Please do not message me about shipping.

IXO RAM552 1/43 Ford Fiesta RS WRC Rally Finland 2013 Andersson Axelsson Diecast

Active Video Gaming NEW 9 Games Leap Frog LeapTV Sports Education, 1pc Aurora Model Motoring Slot Car ORANGE BUMP ROADWAY TRACK Lock & Joiner 1512O, 1/43 EBBRO 44905 COSTIN NATHAN LONDON RACING CAR SHOW 1969 resin model car. Overdose WORK VS KF 5 Offset Rim 2pcs Matte Chrome For 1:10 RC Drift #OD1183a. Dedenne GX RA Unbroken Bonds Pokémon TCG Online PTCGO ONLINE CARD SENT FAST!, e-Flite H2219B Stabilizer Flybar Set:BMCX2/T FXH MH-35, 1x Embargo MTG Mercadian Masques NM Magic Regular, Estes Flying Model Rocket Kit Astron Skydart II 3229 OOP, S.H.Figuarts SHF MARVEL Avengers Infinity War THANOS Action Figures New In Box, HO SCALE AUTO-1956 PACKARD CLIPPER CUSTOM CONSTELLATION. Marvel Legends 6" Spiderman Loose Figure From Walmart Exclusive Vulture 2 pack, Recording Talking Sock Monkey New. Code 3 1/24 Police Decals FBI Federal Bureau of Investigation Police.

IXO RAM552 1/43 Ford Fiesta RS WRC Rally Finland 2013 Andersson Axelsson Diecast

IXO RAM552 1/43 Ford Fiesta RS WRC Rally Finland 2013 Andersson Axelsson Diecast