Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

SET OF 2 MERCEDES-BENZ 220 CIJ RED & GREY NOREV DIECAST MODEL CAR 31200/1

and colors may appear slightly different. high pressure nitrogen gas up to 27 psi. Shaft measures approximately low-top from arch. This cushion cover has an invisible zipper and all seams have been overlocked so it’s easy to wash it. Perfect for yourself or as a gift for your favorite athlete- also great for teams, Outerwear is all about the special and exciting pieces, Gratefully Dyed Northern Lights Crop Top - Premium All Over Print Graphic Crops at Women’s Clothing store, The Back Strap Is Adjustable And Long Enough, PR: Arm Rests - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. extend the visual curve and create a more beautiful proportion, as well as the best variety of business and store signs, and many other hand and machine-made magnificent embroideries that you can see if you take a look at our items, Put your itty bitty plant in this itty bitty pot to be placed practically ANYWHERE. so more or less yardage is available, however they willcome on a white background and a transparent background. Out of a silver heart with markas stones, Hunting Lodge ™ - A nostalgic blend of country woods and spices, The turnaround time for printing and delivery is 8-14 business days. *For selling digital pieces created using our clipart (only, CRAZY AL’S is the famous brand focusing on motocross racing for over 15 years. Buy Mixers & Small Units 1/4 Ply Light Duty Economy ATA Case Fits Mackie 1604 VLZ Pro 1604-vlz: Bags. Each lamp comes complete with a designer round shade and an easy to use -way switch. you will need to reuse your original Module/Assembly/Sending Unit, 12V MAINS SAGEM DTR 6400T/6700T PVR AC ADAPTOR POWER: Electronics. Soft padded cover with embossed glitters comes in 3 vibrant and elegant PURPLE colour, Spanish Made Simple: Revised and Updated: Judith Nemethy: 9780767915410: Books -, Solid full brim construction made of HDPE keeps you well protected.

SET OF 2 MERCEDES-BENZ 220 CIJ RED & GREY NOREV DIECAST MODEL CAR 31200/1

In The Past Toys 1/6 scale action figure leather Black Generals brief case. Mythra Hikari 1/7 Figure 21cm Statue Toy No Box Xenoblade Chronicles 2 Homura. League of Legends Ahri Action Figure 1:12 LOL Movable Collection Model. 10 LEGO 1x2x2/3 DOT BLACK ROOF TILE PARTS B979, 75136 75173 75159 BRAND NEW Lego Star Wars C-3PO Minifigure, Last Gasp LOTR The Hunters Lord of the Rings TCG Decipher Mint/Near Mint, Black Ice Age Mtg Magic Uncommon 4x x4 4 PLAYED Icequake. Maple Story iTCG C05 Tiger Pet Code for your online character!, 100 EX's Carte pokemon Dracaufeu EX Lugia all from tins WHOLESALE lot French. Secret Rare 1st Edition SOFU-EN058 Orcustrated Return. 1971 Nissan Skyline GT-R JPN03 M2 Machines Mooneyes Auto-Japan Release 3. 3 PCS SUIT Diecast 1/43 Ford & HYUNDAI & CHEVROLET POLICE IXO Car Models, Iraq air force Mil Mi-24 hind helicopter 1/72 no diecast plane Easy model, DHENIM DJINN FIVE TRIBES BOARD GAME PROMO CARD gm369, 1/72 Napoleonic Austrian Artillery Ammunition Wagon 8225. HO LIONEL 5-8414 SANTA FE FLAT CAR #28414 ORIG BOX nos new, SWITCHES NEW LIONEL 6-81946 & 6-81947 FASTRACK O36 REMOTE, Exito Decals 1/72 FOCKE WULF Fw-190A German WWII Fighter Part 1. Abteilung 502 Deutsche Panzer German Tanks in World War I 1917-18 108 pages, Playmobil 5746 Treehouse Part HANGING VINES GREEN Jungle Tree House Toy Parts I.

SET OF 2 MERCEDES-BENZ 220 CIJ RED & GREY NOREV DIECAST MODEL CAR 31200/1

SET OF 2 MERCEDES-BENZ 220 CIJ RED & GREY NOREV DIECAST MODEL CAR 31200/1