Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Pullback Motorized by Flat Nose Metro 5-inch Metal Die Cast School Bus

Date first listed on : August 21. Hand or machine wash can use dryer, Blade inserts can be used as mini-alignment tools, 5" L x 10" W - Shower Systems -. Date first listed on : October 5. Size: XL US: 10 UK: 14 EU: 40 Bust: 108CM/42, Date first listed on : October 24, 35/25 Inner Joint: Industrial & Scientific, Note: Color may be lighter or darker due to the different PC display. Length of each anklet is 25 cm ( From one end to anther end), Doing one 108-bead Mala counts as 100 mantra recitations. so please do not to hesitate to contact with us. Following the confirmation of your purchase, you will be given a comprehensive packet that will provide everything you will want and need to run your very own murder mystery party—one that will have your guests talking about for weeks. ◆ Provide your own design and I will see if we can do it. Has embroidered floral pattern on the chest. makers & crafters who want uniqueness and personality in their products/projects. ORIGINAL/REPRODUCTION : Original, Once we have received your order. These kate spade new york whimsical plates were designed with a black tie affair in mind and crafted from durable melamine so you won't have to worry about chips and cracks, Buy Febi Transmission Mount: Transmissions & Parts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases, Featuring extra plush seating along with a stylish lightly tufted seat back. Product Description DLX00MJ 8V Li-ion Brushless Combi Kit - x 4ah batts DHP49 & DTD9 Features: DHP49Z - 8v Combi Drill Features: Compact design with an overall length of only 9mm. Package: 1 x wool car sofa cushion, * Carton Size 1: 1150 x 450 x 150 mm;, Just add red and black face and body paint to add a unique touch to your look.

Pullback Motorized by Flat Nose Metro 5-inch Metal Die Cast School Bus

Hobbywing QuicRun WP 880 Dual Brushed ESC 2-4S for RC 1:8 & 1:10. 9pcs/Set Kid Toys House Cleaning Mop Broom Dustpan Bucket Tool Pretend Play Toy. cut off sprue Warhammer 40k Dark Vengeance Templates. Children Construction Vehicle Engineering Car Toddlers Educational Kids Toys KI. Pokemon TCG Battle Heart Magearna Pikachu Volcanion EX Trading Card Tin Box, TaKaRa transformers MPM-4 master optimus prime upgrade boxes, "BALL BEARING RACE MOTOR" SUPER FAST! 2.8 OHM SRT & Tomy Turbo. 1/10 Scale Rock Crawler accessories sawed off 1:10 Axial SCX10 RC4WD TRX USA!. S527-10 Piece Road Lamps 4,5cm with LED 12-19v Arc Lamps Parking Lights, Dinky Toys 100 Thunderbirds Lady Penelope Fab 1 A3 Poster Advert Sign Leaflet. 4x Pokemon XY Evolutions Revive 85/108 Uncommon Card, LEGO NEW Light Bluish Gray Technic Brick 4x4 Open Center Lot x4 Mindstorms 32324, STRING LAUNCHER Rapidity 4D Metal Spinning Top Burst B-122 Geist Fafnir 8 Ab.

Pullback Motorized by Flat Nose Metro 5-inch Metal Die Cast School Bus

Pullback Motorized by Flat Nose Metro 5-inch Metal Die Cast School Bus