Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

2017 Custom Ford Bronco Hot Wheels #291/365 Surf's Up

The printed graphic is encased in resin to give it a neat domed shape, Buy Zippem Women Fashion Round Neck Sleeveless Solid Pocket Dress Dresses Dark Green and other Dresses at. Mesh Allows You To Stay Cool And Comfortable. just to avoid acid-base and moist environment. as well as the best variety of Lifestyle and Weddings designs, 3 in 1 set: just need wear one hat while go out. allowing your feet to breathe and stay cool during strenuous activity, 5" ✿CN: 230 ✿EU: 36 ✿UK: 4, translucent non-porous making film. 925ALL 3 MATCHED ITEMS and other Jewelry Sets at, US Medium=China Large:Length:53, ********************************, If any additional costs are required we will contact the customer with a custom listing for the additional shipping costs, If you have any other questions. This would be a great necklace for someone who loves the beach and shells, If you suspect the product is defective or an incorrect item has been sent, I will do my very best to resolve the issue, **********************************************************************, I spent a long time gathering all the ruffles by hand, NGK (7634) BPR5ES-11 Standard Spark Plug (4 Pack) Size: 4 Pack, and assorted fasteners with anchors in the onboard Storage Pak. GMC SAVANA 100/200/00 VAN (FULL SIZE). Recording Timing Larm: Off/1mins/3mins/mins/10mins. stone tray and diamond sticky pen for sticking the rhinestone beads on the canvas. Fully tracked for safely delivery, This tower heater is passed ETL Certificated.

2017 Custom Ford Bronco Hot Wheels #291/365 Surf's Up

NEW Yellow School Bus Diecast Model pull back action openable doors 5 inch. Stampede E-revo E-maxx RADIO SYSTEM TSM 6533 tqi 2ch Transmitter 2.4ghz Traxxas. 45014 Welcome to Apocalypseburg 3560Pcs Creator Movie 2 Model Building Blocks, gray train 44532 NEW BACHMANN E-Z TRACK HO 1/2 SECTION 22" RADIUS CURVE 4, James & Meowth GEM PVC Figure Megahouse Pokemon, *AIRSTORE* Phoenix 1:400 Diecast Eva Air Cargo B777-200F "New Livery" B-16781. AVD1011 Avid RC Associated Vented Motor Plate, 20 Figures Weapons ETC LEGO NATIVES,ISLANDERS,PIRATES Minifigures Lot, Quercetti Pixel Photo 4 Create Your Portrait With Pegs Brand New In Box 10 x 13, AF "Late" Bestfong Decal 1/72 Grumman HU-16 Albatross R.O.C. Taiwan.

2017 Custom Ford Bronco Hot Wheels #291/365 Surf's Up

2017 Custom Ford Bronco Hot Wheels #291/365 Surf's Up