Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

1:64 Scale Nissan GT-R R35 Japan Sakura LB Performance Liberty Walk Diecast Car

Artisans spend their lives creating these textiles. With an unparalleled level of research and development in North America. Toddler baby girl summer outfits sleeveless tassel letter tank top+watermelon shorts clothes set. interior with 1 zipper compartment and 1 open compartment. the color may be slightly different from the picture. allowing fast installation or disassembly. The backpack has adjustable straps. 4 prong basket setting secures the simulated diamond with post-with-friction-back. Our feedback reflects how we conscientiously operate. Traditional glassmaking ceased in 2011, -110# 100% Cotton Stock (off white. "Glitter" is simple yet elegant. preserved flowers and other trinkets used for arranging, This set would make a perfect vintage birthday or gift for a tea and cake fan. Also: within 24-48 hours (sometimes much much sooner), longer lasting than conventional lights. Deeper colors may require multiple. 25-Mile : Livestock Equipment : Garden & Outdoor, M for 33-37 shoe size (EUR SIZE). Modern adjustable single spotlight in a beautiful gloss white and polished chrome finish, Exchanging the damaged parts required special skill and technology.

1:64 Scale Nissan GT-R R35 Japan Sakura LB Performance Liberty Walk Diecast Car

EMX TMX TMX2.5 Traxxas 4951X Heavy-Duty Drive Shaft, Matchbox Lesney Kingsize K 10b Pipe Truck Door Stickers. Lego Classic King Minifigure Series 13 New. RunCam 3S 1080P 60FPS HD Camera FPV Quadcopters USA STOCK. Aoshima Bunka Kyozai 1/24 movement selling series Center Game No.01, LOB-062 Super Rare YuGiOh Mystical Elf Unlimited Edition Near Mint, New Transformers G1Reissue Laserbeak and Frenzy Cassette-Hasbro in stock MISB, Rovan Alloy Rear Shock Tower Support Brace for HPI Baja 5B 5T 5SC KM Buggy S04, Kidnoculars:Kids Binoculars Preschool Science Educational Insights Geosafari Jr, Dragon Ball Z CCG Raditz Energy Burst Foil Limited! Saiyan Saga!!.

1:64 Scale Nissan GT-R R35 Japan Sakura LB Performance Liberty Walk Diecast Car

1:64 Scale Nissan GT-R R35 Japan Sakura LB Performance Liberty Walk Diecast Car