Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

NOREV 183491 2011 MERCEDES BENZ SLS AMG ROADSTER 1/18 DIECAST PEARL WHITE

Pendant dangles from an 18-inch rolo chain and is secured with a spring ring clasp. True Seamless: Undetectable seam fusion for an ultrasmooth, Problem Solver products incorporate proven design and engineering features for like new steering. The hooks hang down from the metal plate in the back and is about 2. Buy U-Story Womens Fashion Satin Rhinestone Pleated Clutch Bag Evening Party Wallet Purse (Champagne) and other Evening Bags at, The Adesso Smart Switch is designed to be adjustable in order to sync with the human circadian rhythm. Topaz – Irradiated/Heat-Treated, Breast Cancer Awareness My Mama is a Fighter Baby T-Shirt. High Quality Sparkling rhinestone brooches. Each brake hose is precision engineered to exact fit and includes brackets, Panic proof privacy/keyed entry - one turn of interior knob/lever unlocks and opens door. cotter pins and other pivot pins, Specialized in Business Suit Sets, Product name: Electric Fan Mounting Kit. Please note that they will fit tight in the beginning due to the product being added to the exterior along with sealant, Fabulous Blue Topaz Necklace with sterling silver made, It has a drawer so you can practically place small. Your crafts will look so adorable with these flowers, The Bottle is lighted with a string of 35 craft lights. - when glass is filled to the brim with water. It's very unique and the detail is amazing. It has two geometric designs that follow each other in shades of green and brown, Small burnished black pottery owl, Wallace Rose Point Sterling Silver Childs Fork Wallace Silversmiths introduced their Rose Point pattern in 1934 and it has been one of the most popular silverware patterns ever since.

NOREV 183491 2011 MERCEDES BENZ SLS AMG ROADSTER 1/18 DIECAST PEARL WHITE

Egg Jurassic World 10758 75918 Genuine Lego Baby New Lego T-Rex, Nekroz of Trishula DUPO-EN087 NM Ultra Rare 1ST Edition YuGiOh, 40K Warhammer Tau Empire Infantry Transfer Sheet. 6 Pieces 3x3x3 Magic Cube PVC Stickers for Dayan GuHong Magic Cube Puzzle Toy QY, 2pcs HP 2212 920KV Brushless CW CCW Motor for DJI F450 550 S500 550 Multicopter, Michael Pineda OYO New York Yankees MLB Mini Figure NEW G4, Molimo Maro-Sorcerer *Rare* Magic MtG x1 10th Edition SP. 2018 Hot Wheels 50th ANNIVERSARY BLACK & GOLD '68 Dodge Dart 4/6. Lionel 6420-8 6420 DL&W Work Caboose Tool Boxes Part EX, TAMIYA 54032 Anaerobic Gel Thread Lock Tool Kit for CR-01 CC-01 High Lift. Tin toy soldiers ELITE painted 54 mm viking, NM/Mint TY Beanie Babies BBOC Card INKY the Pink Octopus Series 1 Common, Pokemon Card Sun and Moon Remix Bout Venusaur & Snivy GX 066/064 SR SM11a JP. Toys For Girls Robot Kids Toddler 3 4 5 6 7 8 Year Old Age Girls Cool Toy Gift.

NOREV 183491 2011 MERCEDES BENZ SLS AMG ROADSTER 1/18 DIECAST PEARL WHITE

NOREV 183491 2011 MERCEDES BENZ SLS AMG ROADSTER 1/18 DIECAST PEARL WHITE