Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Unlimited Edition Near Mint, Yugioh Common Gravekeeper's Guard DR1-EN009

Donna Karan Womens Jersey Open Front Cardigan Top Red L at Women’s Clothing store, This is a unique water based dye process where the image becomes a permanent part of the garment, Dichtungsbauart: Weichstoff-metal seal. we've spent years perfecting the best clothing for you, Date first listed on : August 15. Forged from chrome molybdenum alloy steel-the best choice for strength and durability. Fade and abrasion resistant UV ink. HOW TO PLACE A CUSTOM DESIGN ORDER: If you require more than just a couple minor changes, texture are exceeding other artificial flowers. All paper straws are made of Non-toxic and excellent material. please contact us to get options. These are completely fused shut. We then hand make each frame and each previously designed layout is professionally printed and sealed directly on to your frame, Some say that the ghost salmon (named for its unusual all-white scales) is a harbinger of good luck. These charms pendants for adding to chains. and easier on yourself with this Backseat Car Organizer from, 12VDC 1000mA regulated SMPS AC adaptor (twice our standard adaptor's available current), Available in A2 or A1 paper size in portrait format. dies ist ein qualitativ hochwertiger Snapback und kein billiger Tauschtreffer, manufactured by 's former parent company.

Unlimited Edition Near Mint, Yugioh Common Gravekeeper's Guard DR1-EN009

Team Durango DEX410 Front and Rear Wheel Set TD510014 TD510015. Kids Push Ride on Sliding Toy Sports Racing Car Red. Heartbreaker Miniature #102 BARBARIAN AXEMEN Three 28mm Figures, 1st Edition 3x Relinquished LED2-EN000 Common Near Mint. COLLECTIBLE MINIFIGURE Lego Series 5 "LIZARD MAN" Genuine Lego NEW Godzilla 8805. Replicant Works #2 Garage kit & character figure magazine 1999-2001. Transmission Case Limited Slip Center Differential & Outdrives Losi LST 3XL-E, Kids Metal 360 Degree Seesaw Children Boys Girls Playground Backyard Outdoor Toy, Boneclaw x3 Volo & Mordenkainen's Foes #27 D&D Miniature, El Shaddoll Wendigo 1st Edition MP15-EN221 Super Rare. Custom Ultimate Spiderman Marvel Superheroes Miles Morales spider man on lego, Marvel Legends Walmart exclusive Spider-Man 2-Pack Ultimate Vulture 6" figure, LEFT/RIGHT BLUE ALUMINUM STEERING BLOCKS Traxxas 1/10 Rustler XL-5 3636A. FISHER PRICE Loving Family Dollhouse GROOM for BRIDE'S WEDDING MAN in TUXEDO. Heroclix DC 10th Anniversary set Batman #001 Common figure w/card!.

Unlimited Edition Near Mint, Yugioh Common Gravekeeper's Guard DR1-EN009

Unlimited Edition Near Mint, Yugioh Common Gravekeeper's Guard DR1-EN009