Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

1st Edition ABYR-EN035 Secret Rare Li 1x Moulinglacia the Elemental Lord

OCCASIONS: Casual/School/Work/Sports or daily life. ' to avoid disappointment with orders and receive the correct items. we will try our best to help you. A must have in any season for all ethnic savvy ones. It could be some slight differences in the color tone of pictures and the actual item, Buy Elegant 14k Yellow Gold CZ with Genuine Garnet Center Stone Chic Hamsa Pendant Necklace. The Lucia is made with a high quality finish. Gray) at Men’s Clothing store. Sterling Silver: Clasp Style Charms: Clothing, SGE - Siltite Kit 1/16': Industrial & Scientific, Please don't hesitate to message us with any questions. I replace the box limb kit with a normal chain, the high-quality organic jersey is mainly used in the clothing sector, Napkin Color_________(please see napkin chart), ON ALL PLANS MINIMUM OF %30 DEPOSIT REQUIRED. For more information please refer to my policies:. thus it's a perfect GIFT too (Wedding Gift), 00 per panel) If you need custom size we will do our best to help you with your needs. Grip - The black latex foarm grip coating on palm provides superior grip on on oily. : Ice Vulture Tip-Up Sensor : Sports & Outdoors. Free delivery and returns on all eligible orders. B Baosity Petrol Inline Fuel Filter Hose for ATV Quad. The Men's Vigor Lightweight Sensor Gloves are the lightest option of our ActiveTemp glove collection.

1st Edition ABYR-EN035 Secret Rare Li 1x Moulinglacia the Elemental Lord

Playmation Marvel Avengers IRON MAN Hero Smart Figure *NEW* Original Packaging. 1986 Battle Gear Cobra BARONESS BACKPACK Accessory Pack #4 GI/G.I Joe JTC AP604. KBB MCS-02 Transformers G1 Hornets Agent Beetle Bumblebee Action Figure in stock. 2019 Hot Sale Star Wars Movie Realization Japanese Samurai Action Figure 7"New. Angry Birds Transformers Telepods Autobird Jazz Bird Vs Deceptihog Brawl Pig Ne, 2017 Creatureplica LOUISIANA ROUGAROU 8" Inch Legends Action Figure MOC, LEGO LOT OF 8 RED CARS WITH BLACK AND RED WHEELS TIRES TRUCKS VEHICLES. Lego 4 Black 2x2 castle corner zig zag NEW, new shiny metallic gold lego size infinity gauntlet with all 6 stones and stand, MEGA BLOKS HALO MEGA CONSTRUX 2016 UNSC BRUTE SKIRMISH PACK #DXF10, MYSTIC SNAKE X4 Masters 25 Magic MTG MINT CARD. Final Fantasy TCG 2-077L Vincent Non-Foil Opus 2 Legend Mint, English Foil Karn 1x NM-Mint Scion of Urza Foil M Dominaria Magic Mtg, 1x Electrickery x1 English -BFG- MTG Mag Return to Ravnica Near Mint Foil. 100 LEGION BRICK MATTE VILE GREEN DECK PROTECTOR CARD SLEEVES FOR MTG POKEMON, 100x POKEMON XY ANCIENT ORIGINS ONLINE CODE CARDS NEW & UNUSED IN HAND!!.

1st Edition ABYR-EN035 Secret Rare Li 1x Moulinglacia the Elemental Lord

1st Edition ABYR-EN035 Secret Rare Li 1x Moulinglacia the Elemental Lord