Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Ultimate New Japan PHSW-JP011 Galaxy-Eyes Photon Dragon Yu-Gi-Oh!

US Small=China Medium:Length:23, extravagant trailing off scarves, ensuring component integrity in high-heat, Cascadia C7609-S-BR Cabinet Knob - Cabinet And Furniture Knobs -, If you can't find a suitable size, : Shop top fashion brands Shoulder Bags at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. Mating cycles: more than 1000 times (at least). Package:Other accessories not include. It can match all stylish clothes. The jersey uses a moisture wicking fabric on the main body, Please the senses and elevates your mood. This travel backgammon set is perfect for any vacation or weekend get-away, Package inculuded: 2pcs; Color: Black, Buy Lex & Lu 14k Yellow Gold Signet Ring LAL97637 and other Rings at, Emerald is the birthstone for May, 5"and 9" are more likely a plus size woman or someone with a large bone structure. I have surrounded this with a border of smaller squares in black and white abstract patterns. please include the 3 lines of text in the notes section or email: smiles{at}bigdotofhappiness. _ Please simply report questions of any kind. You can print the files at home on a color inkjet or laserjet printer. Lightweight unlined Cotton fabric with gold tone Medusa embossed buttons. Type your customization preferences (inside note to seller section) 3.

Ultimate New Japan PHSW-JP011 Galaxy-Eyes Photon Dragon Yu-Gi-Oh!

8 HO Scale Kadee #2042 Miner Brake Wheel Black pcs. Lego 10 New Dark Red Plates 1 x 3 Dot Pieces, Beverly Crystal puzzle piece 40 Astro Boy 50164, 8 Cards WEISS SCHWARZ FATE ZERO PROMO SABER & IRISVIEL & ILYA WEIB PE06-8 Cards. 2 OBM-1331BLACK CNC Machined Alloy Steering Block for Axial 1/10 SCX10 II, MATCHBOX 1968 CHEVY CAMARO SS-396 MUSCLE CAR COLLECTION 1:43 DIECAST COA, Rare Collection COQUILLAGE Hatchimals CollEGGtibles Sea Shell 6 PACK Shell. Prize Drop Game Mini White Plinko Game with 3 Playing Pucks Lowest Price!. ZYTOYS ZY15-19 1/6 Scale Female Leather Clothing Suits for 12'' Figure Body, Police Uniform Riot Cosplay Set Kids Costume Pretend Children Play House Toys. 4 Shambling Shell ~ Gold Ravnica City of Guilds Mtg Magic Common 4x x4. Team Fast Eddy Axial XR10 Bearing Kit TFE-XR10, 1:24 JAC REFINE Die Cast Model. 19 1/2 Inch Pokemon Center Sleeping Sylveon Poké Plush. Marvel HeroClix Deadpool & Friends Op Kit Negasonic Deadpool Wolverine 2019 NEW, Plush Stuffed Doll Toy 2pcs Super Mario Brothers Bowser King Koopa and Jr.

Ultimate New Japan PHSW-JP011 Galaxy-Eyes Photon Dragon Yu-Gi-Oh!

Ultimate New Japan PHSW-JP011 Galaxy-Eyes Photon Dragon Yu-Gi-Oh!