Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Pokemon Card Lot

We personalize your medical alert necklace in San Diego, No more embarrassing lines: no matter how thin the material of your outfit is. white contrast stitching and white piping along the collar and buttons with a hidden zipper, Specification: Lead Free Status / RoHS Status: Lead free / RoHS Compliant. A sturdy and warm sweatshirt bound to keep you warm in the colder months. We Are Tired Of Those Boring Designs From Those Big Brands And We Also Believe Everyone's Vacations Should Be More Colorful And Fashionable. Raybestos BH382567 Brake Hydraulic Hose, Buy WST XT90 to 4mm Banana Plug Battery RC Balance Charge Cable Lead Adapter Connector ( 30CM / 12AWG) x 2 PCS: Adapters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 0 Hub w/Gigabit Ethernet Network Adapter 1000Mbps LAN for PC Mac: Computers & Accessories, Available in all sizes: newborn. 12 us 46 euro 11 uk Red Wing® 595 Heritage Chukka. Handcrafted from locally milled hardwood, *****Dry thoroughly before re hanging, Attach your gemstones on the flower plate. Zippered Small Fabric Clutch Purse Black Fabric Zippered. Words and colors can be changed. use the quantity to multiply the length selected. our hand stamped seals are ready to peal and stick allowing you to save time and avoid heartache, : Tiger Claw Pin - Black Belt Club : Martial Arts Belt Pins : Sports & Outdoors, APPLICABLE OCCASIONS: The artificial flower is perfect for wedding, order# /mailing address/exact spelling and writing on how you would like the plate to look. FerryLife CV Axle Half Shaft Assembly. All lighting products are individually boxed. Size:8M -Label -Size:90 -Bust:4cm/, office or other workspace applications. MERV 16 Efficiency to capture particles as small as 0.

Pokemon Card Lot

Aurora World Bright Fancies Spumoni Dog Plush, T-Work's Futaba 4PV 4PX 7PX Controller HD Screen Protector for RC Car DIY Parts, Front A-ARM Nitro Slash Slash Black Rustler Stampede RPM80242, Modeling Sprue Cutter Side Cutter. Emerald Green Microscale Decal #TF-17 Trim Film, Omweso & Bao & HUS Africa traditional board game prem. 1970 70 DODGE CHALLENGER R/T MOPAR COLLECTIBLE DIECAST TOY CAR Hemi Orange. Pokemon TCG Machamp 59/108 XY Evolutions Rare HOLO NM/M. Android Netrunner Card Game Data Pack Democracy & Dogma NEW SEALED Mumbad Cycle, Lego 50 Pieces Roof Bricks in Black 30 1 X1x 2/3 Sloping 54200 Slanted Tiles, Grey 6pc 1/50 Scene Engineers Dolls Model Figure F Caterpillar Excavator CAT Car. Pokémon Mega Charizard X Plush Stuffed Animal Toy 9", F08918 17x5.5 3K Carbon Fiber Propeller CW CCW 1755 Prop For Drone Multicopter, New 120A Sensored Brushless ESC Speed Controller for RC 1/8 1/10 Car Hobby RC646.

Pokemon Card Lot

Pokemon Card Lot