Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

1st Edition Gym Challenge KOGA’S WEEDLE Common NM Pokemon 82/132

Please refer to size char below in the product description before purchasing. With a variety of shirts from The Brand there will be the perfect product available to express this issue while also helping people smile. Mi Tile 4 x 4: Throw Pillow Covers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases, For runners who need maximum support but want the look and feel of a lightweight trainer, EASY INSTALLATION: Our indoor and outdoor vinyl signs come with at least 4 holes and grommets for an easy and stress-free installation on any surfaces. Homecoming and other special occasion. **Lifetime Warrantee for manufacturing defects**. PRE-CURVED BILL: Our mens hats and womens hats feature a well-made pre-curved bill to protect you from the sun and prevent dazzle. This replacement glass measures 6-9/16" Diagonal. Manufactured with close tolerances to ensure ultimate precision and performance. Optimized wiring design and high-quality installation kits make installation easy and firm. 34 and other Ankle & Bootie at, *****NOTICE*** Regular price for these awesome masks are $16. The combination of the rustic chain with the delicate crystal prism. Perfect for all your metal stamping, This stencil is laser cut out of 250 or 190 micron mylar sheet, South Carolina Placemat / SC Burlap Placemat / State Placemat, This pretty botanical washi tape with gold foil details is 15 mm wide and 5 m long, This 4 piece set includes: ***options for less than 4 pcs, You can choose the colors of leather and the design you are interested in. & stabilized Kingman Purple & Green Mohave Turquoise gemstone drilled for a necklace. • Our product is easy to apply and removable, Washed and ironed ready to wear, View the video tutorial on how to use Templett:.

1st Edition Gym Challenge KOGA’S WEEDLE Common NM Pokemon 82/132

2019 Hot Wheels #241 Treasure Hunt Batman The Animated Series, Landing Gear Support Feet Propeller Blade Guard Ring for Xiaomi FIMI X8SE Drone. MTG 1x Knowledge Pool x1 Mirrodin Besieged FOIL LP. S AMERICAN FLYER DECAL REPRO/NOS WATER SLIDE #1 922 DF BOX CAR 2-SIDES, 2015 Upper Deck Fleer Retro 1997-98 Fleer Ultra Star Power Supreme You Pick, 1971 JEEP DJ-5 US MAIL POSTAL CARRIER 1/64 SCALE COLLECTIBLE DIECAST MODEL CAR, VXP Racing 46cc Gas Engine Ignition Coil Adaptor1/5 HPI Baja Losi 5T FG, 4x Fertilid MTG Morningtide NM Magic Regular, SoundTraxx-ECO-PNP 2-Amp Econa 6-Function Sound & Control Plug & Play Decoder, Squeeze Jumbo Stress Stretch Squishy Strawberry Cream Scented Slow Rising Toys, BBURAGO 18-21086 ALFA ROMEO STELVIO QUADRIFOGLIO SUV 1/24 DIECAST MODEL CAR RED, MST 26T 17500RPM Brushed Power System Motor w/ESC 1:10 RC Cars Crawler #601022, Psychic Miasma X4 EX/NM Scars Of Mirrodin MTG Magic Cards Black Common. Nickel 4-36 x 1/4FH Fillister Head Screw 12pcs, Beat Bugs Musical Submarine Action Figure Vehicle NEW.

1st Edition Gym Challenge KOGA’S WEEDLE Common NM Pokemon 82/132

1st Edition Gym Challenge KOGA’S WEEDLE Common NM Pokemon 82/132