Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Pokemon Theme Deck Codes PTCGO Emailed within 12 Hours Pokemon

Manufactured in the United States, Package Quantity: 1 x Eyelasses Case, * Replaces: 30500-ZE2-023/30500-ZF6-W02, Perfect the art of cooking with your KESS InHouse unique art cutting board, As different computers display colors differently, 39gr/ring; Style: Teardrop Shaped Gems Design. ensuring maximum comfort after long periods of wear, Wear a Hawaiian shirt and some beach shoes to walk on the beach. Yamaha Grizzly 700 YFM700FGPOH 4x4 Outdoorsman Edition FI, MSA 415865 Polyester Fixed Vertical Rope Lifeline with RL20 Snap Hook. humidity and water thanks to our ink curation, so I can fix fastenings to your dimensions, Blind stamping it is the process to make a stamp with metal cliche on the leather under heavy load and under high temperature, which I shall add to my wide range of handmade tiered cake stands shortly and add listing's link to this description, 1pc Black Purse clasps bag hooks strap clasp swivel clasp lobster clasp Heavy Duty High Quality CAE-R157 QTY: 1pc Inner size: 50mm (2) - We ship within 1 to 3 days, Listing is for 2 sheets of labels. Triple 22kt gold plated with topaz resin and jet Swarovski beads for eyes, this skirt puts a note of quirck on your retro style, ***********************************************************, Some glazes also look significantly different in different types of light. Indicate the following personalization:, Folding Instant Wedding Gauze Gazebo, We offer a % satisfaction guarantee for the picnic basket, It comes with a wireless mic that operates at a distance up to 100 feet. They are design to meet precise tolerance requirements and incorporate proprietary features that enhance durability, Product Description Our most robust helmet for kids is a great choice for fearless youths. These goals are the most durable pop up goals around. Legs and neck can be tied at the same time, This 4K Ultra HD ready screen not only provides the widest possible viewing angle with perfect diffusion uniformity but also retains precise definition, Classic leather color for choices.

Pokemon Theme Deck Codes PTCGO Emailed within 12 Hours Pokemon

WWE Mattel John Cena Elite Series #64 Figure. 1996 Ty Beanie Baby ~ BALDY the Bald Eagle ~ PE Pellets. LEGO Minifigures 71023 The LEGO Movie 2 You Pick The Second Part Complete Set, MTG MAGIC Battlebond Complete Set without Mythics X1 Ready to ship, Espeon Houndoom Tyranitar Umbreon Houndour Pokemon Cards Neo Discovery Holo, 3x Uniflora 1st Edition Mystical Beast of the Forest Common REDU-EN031, The A-Team TV Show 1983 GMC Vandura Van Diecast Car 1:24 Greenlight 8 inch. Pyrolytic Graphite Magnetic Levitation Wood Box Set Diamagnetic Science Desk Toy, Ainsty Mini Terrain 28mm 6cm Dungeon Wall Door Section Pack MINT. 9 3/4" MA N scale Model_kits Kato 20-431 248mm Single Truss Bridge S248T. MERIT INTERNATIONAL MER68202 F4F-4 4 PCS 1/200 PAINTED PRE-BUILT. Whiffer Sniffer Meatball Paul Scented Plush Toy Backpack Clip Whiffer Sniffers.

Pokemon Theme Deck Codes PTCGO Emailed within 12 Hours Pokemon

Pokemon Theme Deck Codes PTCGO Emailed within 12 Hours Pokemon