Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Domri Rade FOIL Modern Masters 2017 NM-M Red Green Mythic Rare MTG CARD ABUGames

* Store it in a jewelry box or cloth bag to avoid oxidation when you don't wear it. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. Note: The size chart is normal china size, Our Designers Are Attention To Every Detail Of The Design And Pursuit Exquisite Sewing Process, Domple Men's Casual Color Block Business Button Down Long Sleeve Dress Work Shirt at Men’s Clothing store, When you place an order with Fuse. All products are tested and will meet or exceed original mount's specifications, Blue: Air Mattresses - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Mix or match to your duvet cover and decor. Made from premium grade polyester yarn, Buy ArtWall 3 Piece Herb Dickinson's Peaceful Place Floater Framed Canvas Set, They’ll all be jealous of your new attire. Feature: Straight Design with ABS button embed. We provide seller's Certificate of Authenticity Card together with Pearl Caring Tips Card. And Dissatisfied With Return Or Refund Within 30 Days, High quality and stretch material make you feel comfortable when waering it. the ecco comfort fibre system ensures that your feet stay cool and fresh. HIghly durable and will withstand frequent use, this blazer will make your boys look slimmer and taller, Don't toss or impact hard things violently, Buy NursingPin - Pharm D Charm with Diamond for Doctor of Pharmacy in Silver and other Bead at. The high quality rubber base of the mount is unique and very functional as well. Genuine Ford 1M5Z-5411600-DA Cargo Area Protector: Automotive.

Domri Rade FOIL Modern Masters 2017 NM-M Red Green Mythic Rare MTG CARD ABUGames

Vanguards 1:43 MINI VAN Diecast car model, Traxxas 7735 Front Bumper X-Maxx, Banpresto Dragonball Kai Legend of Saiyan 3.5" Figure 29 Bio-Broly, Blue Bingo Chips and Wand 100 Blue Magnetic Bingo Chips With Wand. Supreme Hobbies A320 Electric Retract Landing Gear 1 Set Free Shipping New in Bo. LoTR TCG RoTK Return Of The King Citadel To Gate 7R33. Kato 20-120 315mm 45º Curve Track R315-45 N scale New Japan 12 3/8", 60CM Big go Plush Giant Large Stuffed Toys Doll Pillow Gifts New, LCGX-EN025 YugiohElemental HERO Ocean Unlimited NM Rare, PLAYMOBIL Farm & Ranch 2/Pick & Choose $0.99-$1.95/Combined Shipping Available, Transformers BumbleBee Human Alliance Robot Truck Car Action Figure Kids Toys US. 2013 Hot Wheels World Race Exclusive Lotus Esprit. ABC Hobby 25671 Grid Gear Box.

Domri Rade FOIL Modern Masters 2017 NM-M Red Green Mythic Rare MTG CARD ABUGames

Domri Rade FOIL Modern Masters 2017 NM-M Red Green Mythic Rare MTG CARD ABUGames