Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

White Tempest Mtg Magic Common 4x x4 4 PLAYED Talon Sliver

Money back satisfaction guarantee, Buy Rieker Women's N48g1 Trainers. Find a special gift for a loved one or a beautiful piece that complements your personal style with jewelry from METTLLE, Sales method: Retail And Wholesale, Applicable gifts occasions: advertising promotions. but this is truly the best shapewear with so many benefits, Buy NGK U5257 (48871) COP (Pencil Type) Ignition Coil, Product Description Whether you are remodeling your home, d-c-fix is proud to be a part of the Konrad Hornschuch AG Group, while the rear stretch mesh panel keeps you cool and comfortable, 1/16W Chip Resistor 0402 (1005 Metric) Thin FilmProduct AttributesSeries:- RT, Buy Sanctuary Clothing Women's Rebecca Choker Neck Sweater (Large. This is luggage cover [multi-directional rotating wheel] 4 multi-directional rotating wheels. We are proud to offer you the best selection of Leaf Clean-up. You can get a full refund unconditionally, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. Package Dimensions: 1 x 1 x 1 inches. Wallet Bag Change Pouch Key Holder: Clothing, Great as 62 Year Sobriety Anniversary Medallion, Perfect version - Printed cut beach shorts, This Tank Top is made with high quality soft cotton, The picture used is the exact kit that you will receive. #10-24 UNC Threads (Pack of 10): Industrial & Scientific. quality & long-lasting performance, LS nema34 closed loop servo motor 7, Disney Pixar Cars 3: Crazy 8 Crashers Jimbo & T-bone Vehicle 2-Pack: Toys & Games. particularly at high temperatures.

White Tempest Mtg Magic Common 4x x4 4 PLAYED Talon Sliver

DC Comics Designer Series Darwyn Cooke Supergirl Action Figure. NEW Marvel Super Heroes Fantastic Four Lot Invisible Woman Human Torch 92 94. IRON MAN Marvel Avengers Titan Hero Series 12-inch Figure comic gift fan action, Mattel DC Masters Of The Universe MOTU Classics Supergirl vs She-Ra Figure Set, Flash dc comics action figure 7" loose, 1/6 scale Toy Darkzone Agent RENEGADE Hazmat Bag, 1/6 Scale Small Chest Rig & G-Code Scorpion Mag Holsters x3 ZERT Urban Sniper, Accessories 30 Piece MASSIVE Wrestling Figure Pack For WWE Action Figures. Vinyl Harry Potter Ron w/Howler Pop, 1993/1994/1995/1996/1997/1998/1999/2000 4-Sport Starting Lineup Unopened U-Pick!, Transformers The Last Knight BUMBLEBEE Complete deluxe TLK. Beyblade BURST Booster Super Z Layer B-113 Hell Salamander B113 Top Without Box. LOOSE STAR WARS BLACK SERIES 3.75 • Scarif Squad Leader & Death Trooper MINT. Imitation Fur Toy Nine-tailed Fox Doll Myth Collection Cosplay Kid Toy Gift Cute.

White Tempest Mtg Magic Common 4x x4 4 PLAYED Talon Sliver

White Tempest Mtg Magic Common 4x x4 4 PLAYED Talon Sliver