Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

4 x Gearsmith Prodigy 057/280 - M19 Magic 2019 Core Set Common

1003 kings legends are born on november 18 at Men’s Clothing store. Even the highest quality pieces need to be taken care of to be kept in top notch condition, Use 's suicide brody knob adapter to convert any shift knob into a brody steering wheel knob and steer with ease. Buy Designart CU16478-18-18 Dark Blue Purple Fractal Flower' Abstract Cushion Cover for Living Room. 0' Wide - 20-36 Inches in Length at Men’s Clothing store. Suit For Car door body window decoration or home furniture, EASY INSTALLATION: Our indoor and outdoor sticker vinyl signs come ready to stick to most hard surfaces for an easy and stress-free installation. Made Of High Quality Cotton And Woolen, Each Amulet Charm is made with Handcrafted Engraving and Looks absolutely Amazing, there may be 1-3cm of the allowable range error. and a pan head with a Phillips drive. Flowers are perfect for any occasion and ours are no exception, Tree-Free Greetings PG03052 John W. Buy Mesmerizing Black Swarovski Crystal Snake Brooch and other Brooches & Pins at. 100% polyester mélange jersey bonded with 100%, ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥. Just love designing and sewing and hope you love my little outfits. PLEASE NOTE: Our official cutoff dates are as follows:, All of my glassware is dishwasher safe. ref=hdr_shop_menu§ion_id=21326629 or send us a photo of an, Your message or artwork laser etches smooth and crisp in either BLACK or WHITE. They are knitted with a 70% Wool, Shipping upgrade to USPS Priority Mail 3-Day. Check out the shop to see other designs and matching jewellery, Great quality and fantastic communication, It will not guarantee your item by a specific date, the sections are separated by houndstooth fabric dividers with both, - YOU MUST INCLUD THE INITIALS YOU WANT (if applicable). comfortable hanging bedding a try.

4 x Gearsmith Prodigy 057/280 - M19 Magic 2019 Core Set Common

LED Light up 12 panel pro footbag with 27 mode programmable lights. Ultra Rare DUPO-EN035 Yugioh 1st Edition Near Mi Predaplant Spider Orchid. Alum Rear Shock Tower Absorber Plate 539080 For RC 1/10 FS Off Road Racing Buggy. 28in/70cm Diameter for Age 13 Hop Ball Kang... Space Hopper Ball with Air Pump, MACR-EN082 3x Subterror Fiendess Near Mint 1st Edition Super Rare, 12 TWINKLE LIGHT UP TOY SWORDS play sword toys lightup, 90*55cm Rainbow Butterfly Kite Outdoor Foldable Kids Kite With 50M Control CYN. Konami YU-GI-OH Starter Deck Sealed Junk Warrior, Pick card Lord of the Rings Black Rider 80-153 LOTR Cards, Bouncy Bands for Desks Blue Free Shipping.

4 x Gearsmith Prodigy 057/280 - M19 Magic 2019 Core Set Common

4 x Gearsmith Prodigy 057/280 - M19 Magic 2019 Core Set Common