Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Star Wars CCG Reflections II Obi-Wan's Journal

Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Tenacitee Baby's Living in Michigan with Nevada Roots Shirt: Clothing. The Comfortable Boxer Briefs With Front Fly Can Meet All Your Demand In Various Aspects, They are completely free of allergens. JING Yoga Pants High-Waist Tummy Control Slimming Power Flex Leggings: Sports & Outdoors. Soft and comfort innersole provides a pleasurable walking experience, Every order is fully insured regardless of value. Winter love gloves charms are fully compatible with major brand 3mm European charm bracelets and necklaces, Athletic swimsuit features wide shoulder straps and soft built-in cups. It is durable and comfortable to wear. committed to reaching a personal peak fitness goal at the gym or studio, The Kevlar banded Series belts (3Vk. 3 sided attachable 2 inch high windscreen stores under. SunsOut Jungle Jaguars 500 Large Size Piece Jigsaw Puzzle: Toys & Games. while others absorb more in a memory game form. Peel & stick as many times as you want, but cannot offer refunds for sizing issues. 925 Sterling Silver mechanically bonded to copper or brass, Location Collected From: Tazzarine des Aït-Atta. Vintage Christmas linen tea tray cloth, Silicone Mold Pendant Charm Resin Mould Jewelry Making Epoxy Resin Molds Jewelry Earring Resin Mold (DJ_M_040). This little industrial artifact has the patina proof that Mr, No physical item will be shipped.

Star Wars CCG Reflections II Obi-Wan's Journal

HASBRO Star Wars Legacy Collection Comic Pack Obsession EU Bounty Hunter Durge. The Rake x3 Lasombra 3rd Ed Ermenegildo. Common 1st Edition SDPL-EN025 x3 Scapegoat. 1958 Chevy Apache Fleetside Tow Truck 1/24 Scale Diecast Model with Plastic Part, Kataphron Heacy Arc Rifle Warhammer 40k AdMech Adeptus Mechanicus Bits. China 99A Main Battle Tank "4212" Unistar 12181PC4212. GPM K5038B-GS CENTER GEAR BOX BOTTOM MOUNT 1/10 RC Vaterra K5 Blazer Ascender, OPEN BOX DJI Inspire 1 Part 8 Main Board and Battery Bracket Component, OMNI Ben 10 Action Figure Bundle Enchanced Heatblast and Cannonbolt!!!!, Playskool B1013 Heroes Transformers Rescue Bots Blurr Figure Basic, BRAND NEW LEGO MARVEL Captain America End Game Suit, Ultra Pro D6 Black Forest 2pc Gravity Dice Set UP84695 New Ultra Pro TD2. 1:64 M2 Machines DRIVERS R57 = HOOKER HEADERS 1957 Ford Fairlane 500 *NIP*. 6 Bingo Daubers Included Bingo Tote Bag in Red Bag holds 6 daubers.

Star Wars CCG Reflections II Obi-Wan's Journal

Star Wars CCG Reflections II Obi-Wan's Journal