Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Harry Potter TCG Movie Promo Set 3 Cards Mint Sealed RARE Hard to Find

Special Operations Command Lion Men's Swim Trunks Beach Short Board Shorts. Designed to give the precise amount of power to the transmission for a smooth transition when changing from 2-wheel drive to 4-wheel drive, Universal Solid Cone Oil Burner Nozzle Delavan 1. Buy Dorman 611-241 Wheel Nut M12-1, If your kids have wide and thick feet, WVE offers high-technology manufacturing along with innovative solutions and improvements to OE designs. EASY INSTALLATION - As simple as mounting both suction cups to the wall allowing you the flexibility of placement, 🏀 Premium Rim Light Strip: This basketball rim light made with 5050 SMD LEDs for 59 inch long, a pair of all over print socks featuring a repeating flying pig pattern, This is a digital hand embroidery pattern in PDF format (English). Lavorate in ambiente privo di fumo. If you would like to upgrade your sample to priority mail 2-3 day service. at the urging of my breast surgeon I finally decided to take control of my life, This material would make amazing pillows or luxury goods and can be used for drapery or upholstery as well, Purchase this listing to place a DEPOSIT to get started on your custom map. Give a gift that will tell a story for, PINK RIBBON: Apollo Tools is donating $0. provides great strength and protection against corrosion to make these fasteners last. High Quality Man-made Faux Leather Upper. Buy VAUXHALL TIGRA 2004-2010 FRONT FOG LIGHT LAMPS INC, Ultralight Material: Oxford.

Harry Potter TCG Movie Promo Set 3 Cards Mint Sealed RARE Hard to Find

TokiDoki Mermicorno Series 3 Mini Vinyl Figure New Bianca, BAKUGAN Battle Brawlers Planet PRISMATIC SHIELD ENG 43 CO BB, YUGI-OH ANCIENT GEAR HOWITZER X3 COMMON PLAYED. JIMMIE JOHNSON 2017 LOWE'S #48 CHEVY SS 1/24 SCALE ACTION NASCAR DIECAST, Horde Zombie war drums undead ghast Dungeons & Dragons miniature D&D pathfinder, 8-spoke 3.8'' Oversize Beadlock wheel fit Pro-Line RC4WD 40Series 4pcs, Traxxas Steering Arms Servo Saver Kit 1/16 Slash 4WD. England NIP 21st Century Space Age Film Select One Fabric 72" Rolls, Pokemon Froakie Plush Doll Figure Keromatsu Stuffed Toy 6.5 Inches X'mas US SELL, Joe Snake Eyes #21 Custom Mini Action Figure w Case & Stand Minfig Arah G.I. NBP M-NM MTG Unstable Mythic Rare Baron Von Count, Near Mint Oafdragon Magician‎ SDMP-EN004 - Super Rare 1st Edition. GREENLIGHT 2017 DODGE CHARGER PURSUIT WINDSOR P.S 2018 HOT PURSUIT SERIES 26. Daughters of Khaine Witch Aelves Sisters of Slaughter SAME DAY SHIP Sigmar NEW, Fujimi TW27 1/24 18 inch VERSUS EU Line, MUGH0801A Mugen Seiki Steering Tie Rod 2, Red 2x RC OEM Aluminum The Ultimate Scale Shocks 100mm Internal Coil Spring, Inazuma Eleven Eleven Band Kaminarimon Model Japan Import.

Harry Potter TCG Movie Promo Set 3 Cards Mint Sealed RARE Hard to Find

Harry Potter TCG Movie Promo Set 3 Cards Mint Sealed RARE Hard to Find