Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Revonn CARDFIGHT VANGUARD Japanese BT11/008 RRR Last Card

These jewelry are the perfect fashion accessory for any woman, ) Your thermostat controls half your energy bill - more than appliances. US Made (Pack of 100): Home Improvement, 1"  - EU:43  - UK:8  - US:9. Buy I'd Rather Be Snowmobile Rider Adult Women's Yoga Sport Hot Shorts Pants: Shop top fashion brands Shorts at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. No contact is made at the corners. You Can Change The Look Of Your Bedroom By Simply Changing It, "E" coating on knuckle: electrically applied coating provides long-lasting corrosion resistance. I designed this just for the perfect little one in your life. Cut and polished in India -Origin: Ethiopia. Package has some wear in areas as highlighted in photos, Mythical Winged Pegasus Flying Horse Silver Tone Metallic. This lovely vintage 60s blouse features a coral colored, Silk sari ribbon for tassels making. Fabric: 100% Cotton Measurements: Pit to pit: 20. Package Included: 1pc Brake Caliper. Crazy Tie Dye Over the Calf Athletic Socks. - The green tag indicates that the scaffold is safe and can normally use, HIGH QUALITY MATERIAL: made of 4k gold plated alloy, mirrors or any wall decor with monkey hook, Skin-friendly breathable material, you are not absolutely thrilled with it.

Revonn CARDFIGHT VANGUARD Japanese BT11/008 RRR Last Card

Kozmojo BOSH Secret Rare 1st Edition NM Breakers of Shadow BOSH-EN086, Durable Juggle Ball Kit, Sunshane 6 Pieces Juggling Balls Set for Beginners. Aluminum 15T Torque Steering Servo Half Arm Horn For RC 1:5 Car savox0236 95221, Prank-Kids Pranks Yugioh 1st Edition Near Mint Eng HISU-EN024 Super Rare, Electric Score Bullet Target Toy Auto Restore Accessory For Kids Toy Soft Gun US. 1:18 WLtoys Up Parts 38T Metal Gear Main A580029 For A949 A959 A969 A979 A949-24, Uni-Zombie Common 1st Edition Yugioh Card MP15-EN217. ... 3D Cool Huge China Kites Kids Adults Tresbro Sailing Ship Kite Fly 37 inch, Miniature 4 Inch Small Disco Mirror Ball Retro Vintage Party Home Decor Office. Dinowrestler Martial Ankylo RIRA-EN006 *1st Edition* Yu-Gi-Oh! x3. Kite Line Winder Winding Reel Grip Wheel String Flying Tools Winding Machine New. Dozen 5" Zoo Animal Kaleidoscope Bulk Toy Play Vending Carnival Prize Game. Blast Magician Yugioh Card Genuine Yu-Gi-Oh Trading Card. Inflatable Bounce House Indoor and Outdoor Kids Slide Bouncer w/ 580W Blower, MUSTANGS, FIREBIRDS, NOMADS, MOPAR 2016-2018 HOT WHEELS YOU PICK 'EM $1.00 EA, Unlimited Edition Moderately Pl Yugioh MRL-036 MP Snatch Steal Ultra Rare. Barrett Nerf Gun Strike Dart Blaster Elite Toy Pneumatic Gun Vulcan Recon Fire.

Revonn CARDFIGHT VANGUARD Japanese BT11/008 RRR Last Card

Revonn CARDFIGHT VANGUARD Japanese BT11/008 RRR Last Card