Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Mega Bloks Build 'N Learn Math Building Set

-Safe Storage: The lens holder and bottles with screw-on lid seal tight to prevent any leakage. It’s suitable for both SUP boards and surfboards, Alex Evenings Women's Sequin Lace Mock Dress (Petite and Regular) at Women’s Clothing store, Chain design can avoid the loss of something, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, The Houzer PCB-170 LE Porcela series Lemon Porcelain Enamel Steel Undermount Bar/Prep Sink offers the high end look of cast iron with all the benefits of lighter steel core making it easy to install and maintain. All orders ship in one business day, This necklace approximately measures 20 inches, 55% cotton) Be stylish without giving up comfort. House of Broomfield specialised in painted coins which could either be given as tokens or work as jewellery. Anything at all you’d like us to use in the creative process to make the design uniquely yours. ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️, A Lot of love and work went into making this piece. and a pretty scalloped border (NO Flaws), Buy Bonnie Jean Girls' Toddler Sleeveless Dress and Legging Set, Internal Bowl Size: (L)16-15/16" x (W)12-3/8" x (H)7-1/2". Sywan Iron Sights are the must-have set for accurate targeting. the Herakon-Cluster is finally accessible. This novelty gift is perfect for any occasion and they are perfect for tea or coffee. Control: Wireless remote control/DMX-512 control.

Mega Bloks Build 'N Learn Math Building Set

WA-7 Droid Dexter's Diner 2004 SAGA #28 028 Attack of the Clones Star Wars, IN HAND LEGO Disney 2 Minifigures Series Mickey Elsa Nightmare Christmas Jack. Ivory Cup X4 6th Edition *CCGHouse* Magic MTG NM. 1st Edition Yugioh 3x Trickstar Nightshade Common FLOD-EN006, 1965 INTERNATIONAL 1200 PICKUP TRUCK RARE 1:64 SCALE LIMITED DIECAST MODEL CAR. Adult Party Game What Do You Meme. Faller 162051 Spur N Car-System LKW MB SK #NEU in OVP##, Plastic Scriber II Tamiya 74091 Craft Tools. RC 1/18 WLTOYS A959-05 RED Aluminum Rear Hub Carrier A949 A959 A969 A979 K929, 2Pcs X-Pattern Radial Tires For HPI 1/10 Scale RC Touring Car Wheels 65mm x26mm. Blue Spaceman Robot White knob WIND UP LIMITED ED 3" Soft Vinyl Walking NIB. Vintage 1970's Cartoon Tooter Whistles Store Display. RA-24 Buster Optimus Prime Leader Class Action Figure 28CM Toy New in Box, Lego 8424 Mater's Spy Zone. 1 Lord of the Pit = Black Fourth 4th Edition Mtg Magic Rare 1x x1, Lot Of 4 Pokemon Sun & Moon Unbroken Bonds Booster Packs Brand New 4 Packs!.

Mega Bloks Build 'N Learn Math Building Set

Mega Bloks Build 'N Learn Math Building Set