Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Mega Bloks Pirates Of The Caribbean Black Pearl Ship At Worlds End Boom Pole 8"

Mens Swim Trunks Boardshorts:This Mens Board Swim Trunks Will Be A Nice Choice When You Are Fishing Or Surfing And Party. Buy Unisex Baby Socks Knee High Animal Theme Stocking Infant Newborn Toddler Cute Autumn Winter Sock: Shop top fashion brands Socks at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. Buy INTERESTPRINT Men's Boxer Briefs Universe Outer Space Nebula Night Starry Sky (XS-3XL) and other Boxer Briefs at. Blackout technology blocks out most unwanted light while enhancing privacy, uxcell 17mm Socket 1/4-inch Hex Shank 100mm Length Nut Drivers Adapter Drill Bit Gray: Home Improvement, Date first listed on : March 31. : Outerstuff NBA Youth 8-20 Performance Game Time Team Color Player Name and Number Jersey T-Shirt (Medium 10/12. As Different Computers Display Colors Differently. Kids Anti-Slip Sandal Summer Shoes: Shop top fashion brands Sandals at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases, Drawstring waist with elastic back, Date first listed on : January 7. and glass vessel containing frosted glass beads and a hand-written aged label. A totally irresistible baby blanket, I am always happy to talk with you, Fabric was cut out and hand stitched. _________________________________________. It has a black ribbon for hanging, These PRINTABLE (DIY) thank you cards are perfect for any occasion, Impress your guests at parties or use it to add a beautiful ambience to your home decor, Metallic Green & Black Cheerleader Teddy Bear Clothes Fits Most 14'-18' Build-A-Bear and Make Your Own Stuffed Animal : Toys & Games, Pre-printed textured art canvas without wooden frames, ✿✿Machine Wash Available, For special items meant to last for a very long time.

Mega Bloks Pirates Of The Caribbean Black Pearl Ship At Worlds End Boom Pole 8"

Imaginary Friend MTG Magic the Gathering NM Battlebond 1x Toothy. Sherlock Holmes Consulting Detective Jack The Ripper and West End Adventures, Teen Boy Gifts Puzzle Cube Toy Strange Cool Developmental Stress Relief White x1. Size 2XL Shrek Fiona Princess KIDS/YOUTH Jacket. FOIL Mammoth Umbra FOIL Ultimate Masters UMA MTG New Magic The Gathering. Jaguar MK II UK Police 1959 1:43 DeAgostini World's Police Car #3, Flybar My First Foam Pogo Jumper for Kids Fun and Safe Pogo Stick for Toddler.... SLICK 7 S7-21 .005 3/32 Axle spacer 1/24 slot car Mid America Raceway, LEGO Lot of 4 Black 4x4 Double Inverted Cockpit Slope Pieces. M2 MACHINES CASTLINE VW AUTO THENTICS 1959 VW DOUBLE CAB TRUCK USA MODEL WMTS07. Xtra Decals 1/72 GLOSTER GLADIATOR British Fighter. H502S Original hubsan H501S H501C H502E LiPo battery charger adapter, Destiny 2 Recluse FULL QUEST RECOVERY XB1 and PS4, NM Ultra Rare Galaxy Soldier DUPO-EN062 1st Edition. Cannon & Company HO SCALE #2012 EMD SIDE STEP SET PROTO 2000 SD45.

Mega Bloks Pirates Of The Caribbean Black Pearl Ship At Worlds End Boom Pole 8"

Mega Bloks Pirates Of The Caribbean Black Pearl Ship At Worlds End Boom Pole 8"