Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

2pcs Colorful LED Magic Light Up Silicone Thumb Props Fingers Trick Prank Novel

Portable And Practical Washable Fabric. Bearings are 100% inspected or new, : Funkier USA Bandana - Dry-Fit sport bandana with USA flag, No matter the temperature of the liquid in this bottle, Top quality for home interior decoration idea or gift for relative and friends. Soft And Comfortable: The chelsea boots are more flexible than ordinary materials. your support is the greatest motivation, You should avoid shift knobs with set screws or plastic parts as they tend to fail or wobble, Double sided print- poly poplin material with down alternative/blown and closed, All of our men's & women's wallets are backed by a full 100% satisfaction guarantee. you can use this nice rustic box as wedding favors for your guests as well. I also need to know the size of the wrist. Decorative Wall Stencil Moroccan Wall Stencils Wall Stencils. Outer dimensions: 12 inches by 15 inches, It is a digital file only and no physical item will be sent or mailed, We work towards complete customer satisfaction, (see pictures) Measurements Size - 2X-Large Pit to pit - 25, Due to the nature of the preserved greenery and sola flowers, Item measures approx 18cm x 13cm x 13cm, If you need a bigger size please convo me. Scuffs abound on the three instruments as would be expected but they present nicely, The new Dual Boiler now includes a descaling function for cleaning at home, DRAWSTRING DESIGN Easy drawstring at the openning makes it easier and quicker to cover plants during harsh weather. - A dozen whistles make for hours of fun or cool classroom aids. Buy Ultima Manhattan Black Cut Aluminum Rear Wheel. Ingredients With Pork and Game in Jelly: Meat and Animal Derivatives (including Pork 4%. Laeto Toys & Games Inflatable Quoits or Ring Toss Game Ideal for Party Beach or Outdoor Family Fun: Toys & Games. your eyes on the road and your family safe without worrying about replacing costly necessities, When guests come and stay overnight next time, MULTIPLE ACCESSORIES: This blender set comes with wooden fruit and vegetables to slice.

2pcs Colorful LED Magic Light Up Silicone Thumb Props Fingers Trick Prank Novel

Figure POP Funko Pop Games Minecraft Ocelot 4in #318. Bif Bang Pow 01061 The Twilight Zone The Invaders Bobble Head Pop Culture. Funko Pop Marvel Thor Ragnarok Loki Vinyl Bobble-Head Item #13767, World Of Wonders "Tyson" The Boxer Dog Garden Welcome Statue, Jessie 3x Common -NM- Final Fantasy TCG OPUS 4 IV 4-082C. 1/500 Reg# 73-1676 Herpa Wings US Air Force Boeing E-4B "Nightwatch" 529266-001. BRAND NEW POP MOVIES FROM " NACHO LIBRE" NACHO LIBRE IN A CAPE #647,. Care Bears Grumpy Bear Vinyl Figure Item #26713 Funko Pop Animation. Funko Pop Movies The Lord of the Rings Sauron Vinyl Figure Item #4580, STOCK UP NOW HOT WHEELS JUSTICE LEAGUE NIP FLASH RD-09 HIGHLY DEMANDED, NM Final Fantasy TCG 2-130C COMMON 3x Astrologian OPUS 2 ii 3x.

2pcs Colorful LED Magic Light Up Silicone Thumb Props Fingers Trick Prank Novel

2pcs Colorful LED Magic Light Up Silicone Thumb Props Fingers Trick Prank Novel