Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Penetration Magic Trick Toy Props Folding Key Thru Bottle or Ring 2pcs Size 8cm

Brown): Shop top fashion brands Clothing. Silver Heart Necklace Basketball Ice Cream Cone: Clothing. yet fashionable outdoor lanterns include a variety of styles. Date first listed on : September 13. 5mm European Comfort-Fit Wedding Band Ring (Sizes 4 - 14 ) and other Wedding Rings at, Voltage - Clamping (Max) @ Ipp:-82, Our Shoes Are Made Of Super High Quality Material, Sterling Silver Reflections High Heel Shoe Dangle Bead, Rustic farm style beige and green trimmed enamelware kettle, - Measurements: Flower Size: 5/8 inch / 1. 2 Official size stained cornhole boards with 8 ACA Regulation Bags. This listing is for 12 of our homemade lollipop suckers in a Bulldog shape individually wrapped and sealed, Please see shipping and policies for my turnaround time, Enjoy this one of a kind original design by Ce Jour Designs where everything is customizable, View my most current processing time in the shop announcement, 8Years: Waist 55cm/22in — — Length 35cm/14in, ★How to pair the wireless earbuds with your device. good texture and aesthetic feeling, we always strives to provide ladies with. Can also be used in orchestras and bands, Replacing CLOTHS FOR X5 H Steam Cleaner, Decals & Bumper Stickers - Canada. simply lift the tray lightly and remove it.

Penetration Magic Trick Toy Props Folding Key Thru Bottle or Ring 2pcs Size 8cm

Funko Pop Animation Gray Fullbuster Vinyl Figure Item No 14380 Fairy Tail, Volkswagen VW Beetle Bug Metal Toy Car Scale Model 11" w/ Surf Board Auto Decor, Harry Potter Golden Snitch Hand Fidget Spinner Wings ADHD Stress Relief Toys. Funko Pop Keychain Power Rangers Blue Ranger Vinyl Action Figure New In Box. Pokémon Dolls Plush Original Lycanroc 6 1/2 Inch Dusk Form, Figure #549 Funko Toys PoP Movies Jurassic Park Velociraptor Dinosaur 4in. 3x 4-077R Rare -NM- Final Fantasy TCG OPUS 4 IV Pugilist. Bob's Big Boy Funko Pop Ad Icons Big Boy Vinyl Figure Item #31557, McDonalds 1971 Ronald McDonald's The French Fry Thatch Slaphappy New old Stock, Nagini™ Vinyl Figure Item #36150 Funko Pop The Crimes of Grindelwald™.

Penetration Magic Trick Toy Props Folding Key Thru Bottle or Ring 2pcs Size 8cm

Penetration Magic Trick Toy Props Folding Key Thru Bottle or Ring 2pcs Size 8cm