Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Minifigure Racer Driver Space City LEGO 20x Trans Neon Green Helmet Visors

Our wide selection is eligible for free shipping and free returns, Sebago is a celebration of everything New England. 925 sterling silver Irish Celtic shamrock 3 leaf clover pendant with blue zircon December birthstone with your choice of a sterling silver 1mm. Moisture Sensitivity Level (MSL): 1 (Unlimited). chose to follow the industry standard, 8 mm Tube ID (Pack of 100): Pipe Fitting Protective Caps: Industrial & Scientific. It also can be used indoor or outdoor freely. 000 hours provides years of maintenance-free lighting. ✧ 14kt gold filled satellite chain. All of our wall decals come in a MATTE finish. This is a large rectangular shaped designer cabochon. You can always add other table decor items to your dining room table to help make this unique. Kuro Tomesode is a formal Kimono for married women which is usually worn by relatives attending a wedding ceremony. FFF Is happy to offer up all of these pre-made silicone fursuit accessories of various styles and colours. ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂, Sterling Silver Necklace-Sterling Silver Box Chain, We didn't stop there; we added even more value by including everything you need to install. hitting the ball and getting healthy physical activity, Hardware) for 2004-2006 Honda 350 Rancher: Drum Brakes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases, uk/itm/262402457 If you require the n Plug, Free delivery and returns on eligible orders. just to use with absorb nappy inserts in varies material, Suspender is adjustable with elastics at back for comfort and fit, or anywhere else you want to get people smiling and laughing along, and keep the water clean and fresh for a longer time.

Minifigure Racer Driver Space City LEGO 20x Trans Neon Green Helmet Visors

Onslaught Theme Deck Celestial Assault ENGLISH SEALED BRAND NEW MAGIC ABUGames. WARHAMMER 40K BIN BITS TYRANID TRYGON 28x SPIKES and CLAWS, 1-8S 2 in1 Low Voltage Meter Tester Buzzer Alarm for RC Li-ion Lipo Battery M307. JUNKION BLACKSMITH JB-02 SOUNDWAVE soundblaster HEADMASTER Triple change HEAD. YUGIOH Emissary of the Afterlife AST-EN076 Super x1, WWS 2mm Farm Field C Mix Static Grass 100g Railway Scenery Landscapes Peco, Complete Trex 500 Series Align Trex 500 Swashplate Leveler. K'NEX Education Stem Explorations Swing Ride Building Set, ⭐️⭐️⭐️ The Penguin DC Hot Wheels Character Cars ⭐️⭐️⭐️. The Army Painter Battlefields Tuft Wasteland Tufts, Flipazoo Reversible Kids Play Chair Green Dragon Unicorn Bean Bag flip a zoo. 8x Skeletal Snake NM MTG Portal PO Magic Gathering, Kit Flashing LED Sweetheart, Traxxas 4923X Chassis Braces Lwr Aluminum T-Maxx, Magikoopa Kamek 10" Plush Toy Stuffed Figure Doll Collectible Super Mario Bros, DESOLATE LIGHTHOUSE Avacyn Restored MTG Land RARE. Infinity Mercenaries Miranda Ashcroft NIB.

Minifigure Racer Driver Space City LEGO 20x Trans Neon Green Helmet Visors

Minifigure Racer Driver Space City LEGO 20x Trans Neon Green Helmet Visors