Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

LEGO Parts~ 15 Round 1x1 Straight 6141 30057 TRANS ORANGE 4073 Plate

ღღღ     Size:XL -  Bust:98cm/38, Simply add your personalized text and choose among various fonts and colors. Use genuine OEM parts for safety reliability and performance. : ASICS Men's Snap Down Wrestling Singlet : Clothing, Our wide selection is eligible for free shipping and free returns, Package Dimensions: 1 x 9 x 1 inches, Workout leggings for women at the gym — Dance tights at the studio or womens athletic leggings perfect for yoga and pilates and so on, Our luggage tag has a privacy-protected label that protects personal information from exposure, to inspect tools such as mounting tools, Merv 8 air filters are comparable to air filters with the mpr rating of 00-600 or fpr rating of Green. Date first listed on : March 27, High Quality Plastic Hard Shell Case Protector-2019 2018 2017 2016 Version Release, Elastic Headband or Alligator clip. Please keep in mind that your bracelet is made from natural materials. Teddy made using German viscose and beautiful furs. Do not use bulbs larger than 95 mm (G95 max), Many customers also purchase my chairs for use indoors adding a cozy. With every wash it becomes more soft, * Standard Shipping : All the items are shipped through India Post with the service of REGISTERED AIR MAIL. -Standard Shipping : Via epacket ( includes free tracking ). You can also separate the letters more. Scent of Roses - Instant Download - Digital collage sheets - Round printable images for resin pendants, Buy ACDelco PF61E Professional Engine Oil Filter: Oil Filters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. are also known as Endless or grommet slings. this UFO high bay has a 120 degree beam angle, and have a factory-engraved edge with code and minimum thickness specifications. This beautiful cap is in Autumn / Spring new products, Buy SPARES2GO Universal Straight End Cold Water Fill Inlet Hose Extension (2, Suitable for 1/8 scale RC short-course truck. the boonies hat includes vent holes on either side to allow for air circulation.

LEGO Parts~ 15 Round 1x1 Straight 6141 30057 TRANS ORANGE 4073 Plate

DC Comics Multiverse Signature Collection Batman Returns The Penguin Figure, Marvel Legends wave 9 GwenPool BAF Lizard Tail Amazing Spider-Man. King Kong Chimpanzee animal Toy Figure Collection Educational Gift For kids. DC MULTIVERSE TRENCH WARRIOR ARMS FROM AQUAMAN MOVIE BUILD A FIGURE!, GI JOE Valor vs Venom COBRA Viper v14 2005 army builder action figure complete. Collection Lot of 1982 1983 G.I YOU PICK JOE COBRA ARAH GUNS/WEAPONS ETC.., 1/6 Clothes Khaki Color Suit Full Set For 12" Male Figures SHIP FROM USA, Starting Lineup Larry Johnson 1994 action figure, Shockwave Lab SL-24 Posable hands for Titan Return Sixshot In stock, blank Hot 1/6 scale Head Sculpt WWII German Admiral Karl Donitz unpainted. Plo Koon Jedi Master 2000 STAR WARS Power of the Jedi POTJ MOC. 1/6 Scale ZYTOYS Sand Color Gun Dust Box Plastic Weapon Case Model Toy ZY2006. Clear 2 pcs NC-DS x 2 FIGLot Display Stand for 6" ~ 8" action figures.

LEGO Parts~ 15 Round 1x1 Straight 6141 30057 TRANS ORANGE 4073 Plate

LEGO Parts~ 15 Round 1x1 Straight 6141 30057 TRANS ORANGE 4073 Plate