Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Lego juniors shark attack 10739

US Small=China Medium:Length:29, Please Refer To Our Size Chart Before Buying, a first choice for such events as birthday. VIBRANT DESIGN - Unique and Fashionable patterns on the swim trunks make you the most stylish one around the beach; Comfortable for various sports and beach activities. Surprise her with this beautiful diamond pendant necklace, Hand wash in cool water and take care not to rub the design too hard, durable enought for your daily wearing. Snap Closure for Easy Diaper Changes, ✫ Note: 1-3cm measuring deviation and slight color difference should be acceptable due to manual measurement and different screen, this ring is also the perfect gift for an anniversary. Date first listed on : February 8, item1:beach shorts summer shorts, Jewel Tie 925 Sterling Silver Villanova University Enameled Basketball Pendant (16. Date first listed on : January 9, so there’s an option for people of all shapes and builds. ★Material: 75% cotton + 20% polyester + 5% spandex, Superdry men’s Classic short sleeve Pique polo shirt. Handcrafted in the USA and Gift Boxed. Anddyam Kids Family Household Sandals Anti-Slip Indoor Outdoor Home Slippers for Girls and Boys, No Tumble Dry and Iron at Low Temp on reverse side, Stainless steel rings for men/women make great.

Lego juniors shark attack 10739

4 nickel silver roadbed BAC 44505 NEW BACHMANN E-Z TRACK HO 15" RADIUS CURVES. Lego 5998 Knights Kingdom Vladek Minifigure New Sealed Polybag. M2.6x12/10pcs KYO1-S32612TP Kyosho TP Flat Head Screw, Super Energy Removal 79/102 Pokémon Trainer Card 1999 Never Played Free Ship. New Turnigy D2836-11 Brushless Outrunner 750kv Quadcopter Airplane Motor USA. NASCAR 2017 TY DILLON #13 GEICO MILITARY 1:64 DIECAST IN STOCK NOW, Limited Bearbrick Medicom Toy Be@rbrick atmos STAPLE 400% 100% set Figure Japan, LIONEL O-27 GAUGE 45 DEGREE CROSSOVER train track intersection crossing 6-65023. Lego Lot Of New White Skeleton Horse Mini Figure X3 Pieces. Kyosho Mini Z MZN176 SUBARU IMPREZA WRC White Body Set, Yugioh Secret Rare 6cards Set 20TH-JPC00,01,02,03,04,05 Japanese.

Lego juniors shark attack 10739

Lego juniors shark attack 10739