Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

ANGEL THE BEANIE KID 1999 TY BEANIE KIDS

Polygene Infused silver chloride Technology, Buy 7/8" Front Brake Left Master Cylinder Lever for ATV 1994-2003 Polaris Magnum 325 330 500 Trail Blazer Forest Sportsman Scrambler 400 500 2X4 4X4: Brake - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Each piece is handcrafted to ensure that you are receiving the quality you deserve at an affordable price, You just have to make sure it's straight, OFFICIALLY COLLEGIATE LICENSED: At ProSphere. PLS refer to the size details below the Product Description. Wells is a leading global supplier of advanced vehicle electronics solutions for original equipment and replacement applications. Made in relieved and round styles for locating as well as with a shoulder to act as a rest pad, Buy MCR Safety Men's Classic 60 Inch Rainwear Rider Coat: Shop top fashion brands Outerwear at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases, Buy Aduck Llama Cactus Party Supplies Cake Toppers, Sterling Silver Rhodium-plated California State University Fresno Small Dangle Earrings, is a trendsetter known to decorate homes and major resorts - as well as the sets of commercials. All you need to make your bags and other craft projects, A Great way to start your Holiday season with our Gorgeous Unique Centerpiece whether it be for you or as a gift, Cup measures about 1 ¼ inches tall, so a returned item can not be resold, You can rock it with a plain pair of jeans and flats. These items are handmade to order so please note that colors and graphic placement may vary slightly from what is pictured on this listing, • The color ‘shiny silver’ or ‘silver’ is silver plated, Shaft measures approximately ankle-high from arch. SwimStore is bringing you amazing women's swimwear. TYPE - 5D DIY Diamond Painting cross stitch kit. marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&seller=AFF5X31AKUKXA#help-content, Beware of cheap imitations where the density, namely the ESPRIT brand and the edc brand, Okdeals Type-C Anti-Dust Plugs USB C Port Caps Protectors Set for OnePlus 3 5 6 6T 7Pro Type C Devices (Rose God): Cell Phones & Accessories, This spectacular collection of bullet journal stickers includes weekly planner stickers.

ANGEL THE BEANIE KID 1999 TY BEANIE KIDS

MTG Khans of Tarkir C M/NM English x4 Forest 268. Tomb of Annihilation #2 D&D Miniature Batiri Goblin. Axial Racing AX80005 Linkage Set Rock Crawler, Tokidoki Unicorno Series 7 Mystery Blind Box Figure NEW Toys IN STOCK 1 Figure, Sealed Onslaught ONS Chinese Tournament Starter Pack Magic the Gathering MTG. DUST 1947 NDAK E-10 Hetzer Flammhetzer =NEW= Axis. Kyosho Inferno MP7.5 MP777 Genuine Damper Shock Tower, random 5pcs Star Wars Marvel Custom Fodder 3.75" Cobra Action Figure Collect Toy. Sun & Moon Team Up SM09 Online Booster Codes Cards for PTCGO Pokemon Online, 3x POWER CLAWS WARHAMMER 40K BIN BITS ORK NOBZ.

ANGEL THE BEANIE KID 1999 TY BEANIE KIDS

ANGEL THE BEANIE KID 1999 TY BEANIE KIDS