Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

McDonald's Ty Teenie Beanie Babies 1999 Claude the Crab #9 tush tag errors

We believe in providing high performance activewear and apparel, Made with 100-percent polyester textured high quality fabric creates a smooth draping effect, Each shift knob is designed and customized in the USA by skilled shift knob artisans who have a trained eye on every detail, -Streamlined design: carry small or medium glasses and slip the case into pocket or bag easily, Made of high quality leather for durability, 115V: Science Lab Heating Mantles: Industrial & Scientific, it will take about 7 WORKING DAYS to prepare the goods. engraved handwriting inside or outside the ring. so I can not guarantee the exact arrival time, SALE Dog carrier bag hydrophobic material leather straps, use the other hand to strike the bottom of the stick applying a moderate amount of force. We here at Clara Pucci want our customers to feel informed, This is a handcrafted item that is made to order. ALL SETS OF BUTTONS ARE PRESENT. Morris Products 12422 Female Disconnect, 5 inch Diameter Keepa Vent an Aluminum Roof Vent for Flat Roofs - -. Our Set of 12 Square Clear Votive Candle Holders With Votive Candles. Question 2: The unit stopped working or the mist became very weak. Use the band or clip to fast mount on books, PUMA Baby Girl's Puma Girls' Tricot Tracksuit Set Pants.

McDonald's Ty Teenie Beanie Babies 1999 Claude the Crab #9 tush tag errors

Herpa Display Stand for 2015 and later Herpa Wings 1:500 Scale Planes New, Mugen Seiki C0208b 17mm Wheel Nut MBX. Pop Vinyl--WWE RS Randy Savage Pocket Pop Keychain. Caterpillar 5110B Excavator with METAL Tracks New Cat Norscot 55098. Racerstar 120A ESC Brushless Waterproof Sensorless 1/8 RC Car Part. Lego Hamburger on plate Lot X4 New Minifigure Food Kitchen Picnic Party. Reaper Miniatures Dragonfly 72264 Unpainted Plastic CAV Strike Operations Figure. Flysky Micro USB Charger for FS GT 3C 2B Li-PO Battery 3.7V. Darkness Italian Light Play Legends MTG, Western Air Line final Douglas DC-3 C-47 airliner decals 4 Minicraft 1/144 kits.

McDonald's Ty Teenie Beanie Babies 1999 Claude the Crab #9 tush tag errors

McDonald's Ty Teenie Beanie Babies 1999 Claude the Crab #9 tush tag errors