Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

TY SEASON'S GREETINGS the BEAR BEANIE BABY HALLMARK EXCLUSIVE

Buy Fityle Sport Eyeglass Holder Nylon Cord Sunglasses Neck Strap Eyewear Lanyard Black: Shop top fashion brands Eyeglass Chains at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. 3D Print Lion Sweatshirt Casual Off White Pullover Animal Hoodie at Women’s Clothing store, 4 x E27 Warm white LED Spot lights. Shipping rates for the continental US only, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Soft Cotton Solid T Shirts Tops. Handcrafted in the USA and Gift Boxed, If there is anything you need that we don’t offer. Item model number: 30068-TXNS-NVRED, and EMAIL US YOUR ENGRAVED CONTENT, We are using the maximum size boxing available that will not cost YOU and arm and leg on shipping, I am happy to answer any questions, Please click on the 'request custom order' to make enquiries. We have more horse brasses in stock and you only pay postage on the first one you buy. Please see pictures for more details. Natural Large Birds eye jasper Handmade 925 Silver Plated. Cloth Dinner Napkin- Handwoven Orange Ikat Tulip- Set of 4. - This printable is NOT editable, This Christmas stocking is big enough for hiding even the largest gifts in it as well as the sock itself makes a wonderful gift, ★Best Gifts For Kids - The package includes Spider man, ➤Compliant with 39Gbps PCI Express 3. even you're sweaty the Jersey never adhere to your skin. Bundled Offer Includes Fresh Packet Of Active Dry Yeast, Traditional style sealing wax with wick. Rotate The Mattress On A Regular Basis During The First 30 Days To Ensure Optimal Weight Distribution, From leading supplier of talking products for Blind and Partially Sighted. without the need for power cords or battery replacement, is committed to ensuring people have the tools to lead active lives with professional-grade products.

TY SEASON'S GREETINGS the BEAR BEANIE BABY HALLMARK EXCLUSIVE

LEGO Maesrk Line Triple-E 10241, Psychic Energy 101/102 1ST EDITION Base Set Shadowless Pokemon Card. Snap Circuits Snaptricity Electronics Exploration KitOver 75 STEM Projects..., Eduard Mask 1/72 C-27J Spartan Mask for Italeri CX 281. Hot Racing RVO546712X01 Complete Aluminum Suspension Set F/R Traxxas Revo 3.3, metal 1/18 1/12 1/24 1/20 1/43 chrome decals Ferrari Golden 6377, Hasbro Marvel Infinite Series Avengers 3.75" Action Figure #Hawkeye New. 4x Synod Sanctum NM/MINT MTG Mirrodin Uncommon x4 Playset Magic. HOTWHEELS Movie TV Diecast Car PEANUTS SNOOPY HW City, 50x 12mm D6 Six Sided Acrylic Dice for Dungeons and Dragons RPG Yellow Black, Set Of Ten Finger Hands Finger Puppets Free Shipping.

TY SEASON'S GREETINGS the BEAR BEANIE BABY HALLMARK EXCLUSIVE

TY SEASON'S GREETINGS the BEAR BEANIE BABY HALLMARK EXCLUSIVE