Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

4PCS Guardians of Galaxy Vol.2 Baby Groot PVC Action Figure Toy Car Decor Gift

convenient removable PU leather strip Dimensions: 4, Tommy Hilfiger Men's Texture Pullover Hoodie, ♣100% Money Back Guarantee: REDCAMP offers a 365-day limited manufacturer warranty. fully solid-state kWh meter with 800 pulse per kWh pulse output. Easily secure the vehicle for transport while standing on the ground for extra driver safety. vacation or lounging at home etc, Different pretty pattern for diffrent people. The difference between winning and losing is a very fine line. please allow an error of 1-2 cm, Kurt Geiger London Women's Small London Tote Black One Size: Clothing. similar to a sparkly finish leather, Application instructions and a test decal. please note preference when ordering. we show all our pieces there first and they often sell before we can post them here. The hamper measures 26" tall including legs x 19 1/2" wide x 10 1/2" deep, Please see the exact profile in the images above, Recommended for use in industries, The item must be returned in new and unused condition. and free delivery on eligible orders. allows quiet knocking and is extremely robust.

4PCS Guardians of Galaxy Vol.2 Baby Groot PVC Action Figure Toy Car Decor Gift

3Racing Aluminum RCM Rear Camber Mixing Linkage Sakura D4 AWD RWD #SAK-D4830/BK, 100pcs Plastic Count Bingo Chips for Bingo Cards Game Clear Green 3/4 inch, Filthy Rebel 15R109 LOTR TCG/CCG The Hunters RARE Gorbag. Takara Tomy Beyblade BURST B-73 God Valkyrie & B-97 Nightmare Longinus, New 39 piece Crystal puzzle Rilakkuma & Korilakkuma, Not the model. Chevrolet Corvette Sting Ray Lone Star Flyers # 38 HQ Repro Box, Flying butterfly surprise greeting card book magic toy fly wind up magic propsIJ. Plush Polar Bear with Hat 7". INCLUDES DART IRON MAN 3 NERF IRON FLYERS LAUNCHES UP TO 15 FT WAR MACHINE. HO 1:87 TNS # 579 KW W-900L w/48' Spread Axle Flatbed Trailer Fire Red/White.

4PCS Guardians of Galaxy Vol.2 Baby Groot PVC Action Figure Toy Car Decor Gift

4PCS Guardians of Galaxy Vol.2 Baby Groot PVC Action Figure Toy Car Decor Gift