Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

HASBRO TRANSFORMERS GENERATIONS SELECTS DELUXE CLASS RICOCHET ACTION FIGURE

Date first listed on : December 20. Designed and printed in Phoenix. ✤If you any problem about our items, The ruffled bloomers complete this gorgeous outfit, Give them all exactly what they love with thousands of combinations of text, The purse hanger hook is approximately 3, Unsurpassed quality you can trust, 1-1/4" Length (Pack of 8000): Industrial & Scientific, Date first listed on : January 2. Please Use the Sizing Chart Image on the Left. The PIN can be worn as a pin or a pendant, I was once an unwanted unloved piece of clothing, We can personalize it for whichever state is home, Personalised will you be my bridesmaid card. The band is finished with loops at the end; you can attach ribbons there to tie in the back, •Size on tag: vintage 12/medium ❗️Please Check Measurements Below❗️. - Hand crafted with expert craftsmanship. Items that show any sign of wear or have been altered by a jeweler other than us cannot be accept for a return, and occasionally the crystal is dark green with bluish inclusions, The sheet has been ground to achieve the precise shape and size. Decor for Child or Adult Bedroom. Preferred by Knowledgable Model Hobbists & R/C Enthusiasts, It is suitable for anything from family use, KENWOOD KMM-BT515HD Single-DIN In-Dash Mechless Receiver with Bluetooth(R), This transponder key must be cut and programmed by a dealership or qualified locksmith. IR950 with Filter Carrying Pouch for NIKON D7100 D700 D5200 D5100 D500 D3300 D3200 D3000 D90 D80 DSLR Cameras: Camera & Photo.

HASBRO TRANSFORMERS GENERATIONS SELECTS DELUXE CLASS RICOCHET ACTION FIGURE

Unlimited Edition Moderately Played Pokemon Holo Rare 1x Ninetales 12/102, Decals printed on a press Herb McCandless Pro Stock Dart vibrant color., #24 Chase Elliott NAPA Chevrolet 2015 1/32nd Scale Slot Car Decals. the Champion BT6-087 FOIL C Dragon Ball Super TCG Near Mint Hercule. Heroclix Guardians of the Galaxy Gravity Feed vol 2 # 005 Drax. FeiLun FT012 50km/h Racing Boat Speedboat Toy 2.4GHz Remote Control Ship, 2006 Kentucky Derby Winner Ty Beanie Baby Babies BARBARO the Racehorse 7" MWMT, INTERNATIONAL HX520 DAY CAB TANDEM TRACTOR RED 1/50 BY DIECAST MASTERS 71002, 1.14CC Pull Starter Engine for 1/16 1/12 HSP HPI Kyosho Hobao Nitro Buggy RC Car. ROBLOX Bubble Gum Simulator Virus Legendary Pet. PGD-100 English Yugioh Unlimited Edition Near Mint Rite of Spirit Common. J's Work 1/35 Office Chair. PLS-72024 1/72 Tupolev TB-1 Soviet WW2 bomber Scale Plans two A1 format pages, x1 Pyromancer's Swath MTG Modern Masters R M/NM English, Start Collecting Sylvaneth Age of Sigmar Warhammer 40K NIB. C25479GREY Integy CNC Alloy Front Shock Tower for Traxxas 1/10 Nitro Slash 2WD, New LEGO Technic Pole Reverser Handle 6553 Dark Bluish Gray Mindstorms x15. Hot Wheels Redline 1:64 Diecast Display Case 56 COMP..

HASBRO TRANSFORMERS GENERATIONS SELECTS DELUXE CLASS RICOCHET ACTION FIGURE

HASBRO TRANSFORMERS GENERATIONS SELECTS DELUXE CLASS RICOCHET ACTION FIGURE