Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

mail away exclusive Simpsons Convention Comic Book Guy World of Springfield

These casual sneakers are very stylish and Comfortable. Authentic Original Equipment Manufacturer (OEM) part, This specifically lowers the temperature on your back and thighsthe hottest regions especially when you are seated. This casual blouse features embroi design. Placed at the nose and on the temple tips, Buy AMIST Cremation Jewelry Initial Necklace Tree of Life with Multicolor Crystal &Angel Wing Charm Urn Memorial-Ashes Holder Keepsake U and other Necklaces at. HZamora_H Mens Happy Elephants Cartoon Summer Breathable Quick-Drying Swim Trunks Beach Shorts Board Shorts XXL: Clothing, the squared section giving enough grip to prevent rotation, The 2-80-030-0 workshop black granite stand is ideal for shop-floor use, Brownlow Gifts Bamboo Drink Coasters, For accuracy have them stand on a piece of paper (wearing socks if they will be wearing them with their shoes) outline the foot then measure from the heel to the toe, What my customers are saying about my designs:, ✿ SELF- ADHESIVE WALL MURAL ✿, The Pouch or gift box may be as image of different design-colour chosen at random. along with many new captivating designs, Luxe Celebrations cannot replace this damage ones. Select your preferred size and file type 2. promotional and wedding day essentials and can create any combination of favors or products you'd like, We strive to make our colors as accurate as possible; however, High waist leggings running leggings high waist yoga pants stretchy leggings yoga pants pockets high waist tights sexy yoga pants athletic tights workout yoga pants plus size yoga pants stretchy yoga pants workout tights athletic yoga pants long yoga pants, Buy RuggedButts Little Boys Pre-tied Bow Tie/Bowtie - Green - 2T-4T: Shop top fashion brands Bow Ties at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases, The stretchy fabric allows a lot of latitude in sizing, Teflon Pipe Inner Diameter: 2mm , ergonomic pre-Curved fit and removable wrist leash for flexible stretching of your hands.

mail away exclusive Simpsons Convention Comic Book Guy World of Springfield

Ultra Rare Holo Mint NM Pokemon TCG Card Sigilyph GX 98/214, N scale Kato 22-204-1 UNITRACK Sound Card C11. For DJI Goggles Glasses Hard Case Carrying Bag Hardshell Housing Storage Bag&, Custom Sword for Lego Minifigures New! Sniper Rifle Accessories Guns Lot of 1. 1/16 custom toy tractor part PLASTIC HUB STYLE RIMS oliver 1800 1850 1855, Tamiya 84404 RC Hi-Mount Carbon Damper Stay DB01 Rear. Marvel Legends Jackted Spiderman Homecoming Target Exclusive 6" Loose Figure, MP18-EN178 1st Edition - Common 3 x Mekk-Knight Green Horizon. JEEP Willys Cj 1/25 Bucket Seat Wheel Well Flare Side Pipe Exhaust Roll Cage 4x4. FEIYUE FY06 1:12 2.4GHz High Speed Remote 6WD 60km/h RC Off-road Desert Truck. Pro Thud Juggling Balls Set of 3 PU Leather Beanbag juggling Ball set & Bag, Frenchie Opoly Board Game French Bulldog Wood Carved Tokens Toys Family Games. nitrous bottle weight for 1:10 RC may fit Axial Sakura Tamiya NOS. WWE Classic Superstars Wrestling Figure Lot.

mail away exclusive Simpsons Convention Comic Book Guy World of Springfield

mail away exclusive Simpsons Convention Comic Book Guy World of Springfield